Tff, Mercedes-Benz Türk ile İşbirliğini Uzattı - Son Dakika
Spor

Tff, Mercedes-Benz Türk ile İşbirliğini Uzattı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Mercedes Benz Türk arasında 2018 sonuna kadar devam edecek sponsorluk anlaşmasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Rainer Genes imzaladı.

08.10.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mercedes-Benz Türk ile olan işbirliğini 2018 yılı sonuna kadar uzattı.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve milli takım oyuncuları katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Mercedes-Benz Türk ile spor pazarlamasında dünyaya örnek bir işbirliği gösterdiklerini söyledi.

Yardımcı, 18 yıl kesintisiz süren ortaklığın 20. yılını da 2 yıl sonra kutlayacaklarını belirterek, "Hiç azalmayan bir destek. Başarılarla dolu, görkemli bir yolculuk. Bu işbirliğinde tüm markaların alacağı mesajlar olduğuna inanıyorum. Büyük markalar her zaman köklü ve büyük takımların yanında yer almalı" dedi.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ise futbolun Türkiye'deki en popüler spor olduğuna dikkati çekerek, "Herkes futbol milli takımını destekler. Mercedes-Benz ile TFF arasındaki işbirliği, türünün en istikrarlı ve uzun soluklu çalışmalarından biridir. 1996 yılında başlayan sponsorluğumuzla TFF'nin en eski sponsoruyuz. Daha uzun yıllar bu desteğin sürmesini istiyoruz. Mercedes-Benz, Almanya Milli Takımı'nın da sponsoru. Türkiye, Almanya dışında futbolda desteklediğimiz tek ülke. Konforlu, güvenilir ve çevre dostu araçlarımızla milli takıma destek oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün de yeni araç teslimi için bir araya geldiklerini vurgulayarak, "18 yıl önceki sponsorluğumuz tek araçla başlamıştı. Bir otobüsle başlayan yolculuğumuza; 72 otomobil, 3 özel dizayn edilmiş otobüs ve 10 hafif ticari araçla devam ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Rainer Genes, 2018 sonuna kadar sürecek sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Genes, imza törenin ardından Yıldırım Demirören, Servet Yardımcı ile Fatih Terim'e otobüs maketi hediye etti. Başkan Demirören ise Rainer Genes'e 12 numaralı forma verdi. İmza töreninin ardından Başkan Demirören, A Milli Takım teknik heyeti ve oyuncuları yeni araçların önünde basın mensuplarına görüntü verdi.

Yeni sponsorluk anlaşmasının ardından TFF'nin hizmetindeki araç sayısının 85'e çıktığı bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tff, Mercedes-Benz Türk ile İşbirliğini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement