Tff Süper Kupa - Son Dakika
Spor

Tff Süper Kupa

Tff Süper Kupa

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak TFF Süper Kupa müsabakasının biletlerinin satışına başlanmasıyla, Manisa ve İzmir'de taraftarlar bilet alabilmek uzun kuyruk oluşturdu.

18.08.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak TFF Süper Kupa müsabakasının biletlerinin satışına başlanmasıyla, taraftarlar gişe önlerinde kuyruk oluşturdu.

Soma, Manisa ve İzmir'de satışına başlanan TFF Süper Kupa müsabakasının biletlerini temin etmek isteyen taraftarlar, satışların yapıldığı gişeler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Manisa 19 Mayıs stadında başlayan bilet satışlarında, taraftarlar gece yarısından itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah saatlerinde gişenin açılmasıyla birlikte bilet almak için gelenlerin sayısı arttı. Manisa'da Fenerbahçe taraftarlarının biletleri 19 Mayıs stadı Gediz Tribün altındaki gişelerden, Galatasaray taraftarları ise Spil Kale arkasındaki gişelerden almaya başladı.

İzmir'de de Alsancak Stadı gişelerinden satışına başlanan biletlerden temin etmek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları da kuyruk oluşturdu. İzmir'de Fenerbahçe taraftarları Alsancak Stadyumu Protokol girişindeki, Galatasaray taraftarları ise Alsancak Stadyumu girişindeki gişelerden biletleri temin edebiliyor.

Polisin her iki ilde de bilet satışları nedeniyle güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

TC kimlik numarası kaydedilerek yapılan satışlarda, bir taraftara en fazla 2 bilet veriliyor.

TFF Süper Kupa'da bilet fiyatları kale arkası tribünler için 75 lira, maraton ve kapalı tribünler için ise 150 lira olarak belirlenmişti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tff Süper Kupa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement