TFF: Terim, Hamzaoğlu'na İzin Verirse G.Saray'a Kolaylık Sağlarız - Son Dakika
Spor

TFF: Terim, Hamzaoğlu'na İzin Verirse G.Saray'a Kolaylık Sağlarız

TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, "Fatih Terim'in onay vermesi halinde Hamza Hamzaoğlu'na Galatasaray Teknik Direktörlüğü için kolaylık sağlarız." dedi.

28.11.2014 13:11  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in onay vermesi durumunda Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Teknik Direktörlüğü için kolaylık sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Düren, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yerine Galatasaray Teknik Direktörlüğü için adı geçen A Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu ile ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.

"FATİH TERİM ONAY VERİRSE..."

Konuyu öncelikle Fatih Terim ile görüşmeleri gerektiğini vurgulayan Mete Düren, "Bu konuda öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor. Hocamız da bu teklife onay verirse, TFF olarak Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapması için her türlü kolaylığı göstermeye hazırız" ifadelerini kullandı.




TFF: Terim, Hamzaoğlu\'na İzin Verirse G.Saray\'a Kolaylık Sağlarız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TFF: Terim, Hamzaoğlu'na İzin Verirse G.Saray'a Kolaylık Sağlarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • anti TFF: Allah razı olsun ya Galatasaray'ı ne çok düşünüyorsunuz!! 8 1 Yanıtla
  • ercan baba: Hamza'ya Galatasaray 2-3 gömlek fazla gelir. Hamza 21-22 yaşında geldiği Galatasaraydan 25 yaşında en verimli çağında ayrıldı. Neden ayrıldı acaba??? Hamza ile Galatasaray 1 adım ileri gidemez 4 4 Yanıtla
  • futbol: yılmaz vuralın dışında bi hoca düzeltemez çünkü yılmaz hoca yönetimin kadro kurmasına izin vermez ha işte o zaman gs kazanır diğerleri yönetime eğilir gene bişey olmaz sürünmeye davam 4 1 Yanıtla
  • Ülkücü: Alman disiplini şart 5 0 Yanıtla

Advertisement