Tff-Ülker Futbol Köyleri'nde 2014 Yılı Eğitim Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Tff-Ülker Futbol Köyleri'nde 2014 Yılı Eğitim Dönemi Sona Erdi

Tff-Ülker Futbol Köyleri\'nde 2014 Yılı Eğitim Dönemi Sona Erdi

2007 yılında start alan TFF-Ülker Futbol Köyleri projesinde, 2014 yılı eğitim dönemi sona erdi.

10.09.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2007 yılında start alan TFF-Ülker Futbol Köyleri projesinde, 2014 yılı eğitim dönemi sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ülker sponsorluğunda hayata geçirilen proje kapsamında TFF-Ülker Futbol Köyleri'nde eğitim bu yıl 2 etap halinde gerçekleştirildi.

1. etap, 19-29 Ağustos tarihleri arasında Isparta ve Erzurum'da erkek çocukların katılımı, Nevşehir'de ise kız çocuklarının katılımıyla yapıldı. 2. etap ise 01-10 Eylül tarihleri arasında erkek çocuklar için Ödemiş- Gölcük, Sakarya, Nevşehir, Sinop ve Elazığ'da, kız çocuklar için Balıkesir ve Erzurum'da düzenlendi. Bu iki etapta toplam 400 kız ve erkek çocuk eğitim aldı. Böylelikle başlangıcından bugüne proje kapsamında eğitim alan çocuk sayısı 4 bin 900'e yaklaştı. Köylerde çocuklara temel futbol eğitiminin yanı sıra sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler de verildi.

TFF-Ülker Futbol Köyleri'nde 2014 eğitim döneminde özel etkinlikler de düzenlendi. 2014 yılı TFF-Ülker Futbol Köyleri resmi açılışı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in katılımıyla Milli Takım'ın Riva'daki yeni tesislerinde yapıldı. U19 Milli Takımı Antrenörü Emre Aşık da bu yıl Futbol Köyleri'nin elçiliğini yaparak önemli bir sorumluluk üstlendi. Aşık, köylere ziyaretlerde bulundu. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ülker ve TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü Fatih İbradı da TFF-Ülker Futbol Köyleri'ne ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff-Ülker Futbol Köyleri'nde 2014 Yılı Eğitim Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement