'Futbol Köyleri Projesi' Elçisi Emre Aşık
Çocuklarla Maç Yaptı - Son Dakika
Yerel

'Futbol Köyleri Projesi' Elçisi Emre Aşık
Çocuklarla Maç Yaptı

\'Futbol Köyleri Projesi\' Elçisi Emre Aşık <br> Çocuklarla Maç Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Ülker iş birliğinde gerçekleştirilen Futbol Köyleri Projesi'nin Erzurum kampını ziyaret eden proje elçisi Emre Aşık, çocuklarla maç yaptı.

26.08.2014 14:07  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker iş birliğinde gerçekleştirilen Futbol Köyleri Projesi'nin Erzurum kampını, U19 Milli Takımı Antrenörü ve proje elçisi Emre Aşık, ziyaret etti.

Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde çocuklarla çift kale maç yapan Aşık, Futbol Köyleri Erzurum Koordinatörü Kemal Coşkun'dan eğitimler hakkında bilgi aldı.

Aşık, burada yaptığı açıklamada, proje sayesinde hem çocukların sosyal, kültürel gelişimlerinin artırıldığını hem de Türkiye'nin yetenekli sporcularının keşfedildiğini söyledi.

Projenin sekizinci yılına girdiğini anımsatan Aşık, şöyle konuştu:

"Fatih hocayla birlikte rahmetli Gündüz Tekin Onay ile başlayan ve bu yıl sekizinci yılına giren proje sayesinde 4 bin 500 kız ve erkek çocuğumuz bu eğitimlerden faydalandı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen çocuklar, futbol çatısı altında toplamanın yanı sıra çocuklara sosyal, kültürel gelişimleri açısından çok büyük katkılar sağlanıyor. Kamp süresince çocuklarımız spor ahlakıyla yetişecekler. Biz de eskiden bu çocuklarımız gibi böyle kamplara katılarak kendimizi geliştirmeye çalıştık. Ama biz bu çocuklarımızdan biraz daha şanslıydık. Çünkü biz sokakta arkadaşlarımızla maç yaparken sosyalleşiyorduk. Milli takım hocalarımızla kendi aramızda bazen konuşuyoruz. En büyük sıkıntının sokak futbolunun yavaş yavaş bitmesi olduğunu düşünüyoruz. O yaştaki çocukların gelişmesine sokak futbolunun inanılmaz katkısı var. Fakat buradaki çocuklar da akranlarına göre şanslılar. Futbol köylerinde bazı tespit ettiğimiz çocuklarımız var ve bunlar yetenekleriyle Türkiye'nin geleceği için çok önemli."

Eğitimlere katılan antrenörlerden Alparslan Topçu, çift kale maçın ardından çocuklarla ALS hastalığına destek vermek amacıyla diğer futbol köylerine meydan okuyarak, buzlu suyu başından aşağıya döktürdü. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Futbol Köyleri Projesi' Elçisi Emre Aşık
Çocuklarla Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement