Tff ve Kulüplerden Şehmus Özer İçin Başsağlığı - Son Dakika
Güncel

Tff ve Kulüplerden Şehmus Özer İçin Başsağlığı

Tff ve Kulüplerden Şehmus Özer İçin Başsağlığı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) ve futbol kulüpleri, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer için başsağlığı mesajı yayımladı.

21.12.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) ve futbol kulüpleri, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF ve kulüplerin mesajları şöyle:

TFF:

"Amed Sportif Faaliyetler Kulübü futbolcularından Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Amed Sportif Faaliyetler camiasına başsağlığı dileriz."

Beşiktaş:

Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe:

" Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Amedspor Kulübü başta olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz."

Galatasaray:

"Amed Sportif'in takım kaptanı Şehmus Özer'in, Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yıllardır alt liglerde futbolseverlerin gönlünü kazanan Şehmus Özer, Erganispor'da başladığı profesyonel kariyerinde sırasıyla Malatya Belediyespor, Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor, Gümüşhane Doğanspor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdman Yurdu, Akhisar, Şanlıurfaspor, Diyarbakır BBSK ve Amed formalarını giydi. 36 yaşına kadar 400'ün üstünde resmi maça çıkan Şehmus 100'ün üzerinde gol kaydetmişti. Şehmus, takımımıza karşı 2014-15 sezonunda Amed formasıyla Türkiye Kupası'nda mücadele etmiş; 2008-09'daki yine bir Türkiye Kupası maçında Altay formasıyla filelerimizi havalandırmıştı. Genç yaşında aramızdan ayrılan merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve Amed Sportif camiasına başsağlığı dileriz." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tff ve Kulüplerden Şehmus Özer İçin Başsağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement