TGK Taziyevlerine Malzeme Yardımı Ulaştırdı - Son Dakika
Yerel

TGK Taziyevlerine Malzeme Yardımı Ulaştırdı

TGK Taziyevlerine Malzeme Yardımı Ulaştırdı

Türkiye Gençlik Konseyi, Batmanın Kozluk İlçesi Aşağı Kıratlı Köyünde yağımı devam eden taziyeevine malzeme yardımı yaptı.

28.08.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TGK'dan taziyeevine yardım

Türkiye Gençlik Konseyi, (TGK) Batmanın Kozluk İlçesine bağlı Aşağı Kıratlı Köyü'nde yapımı süren taziye evine inşaat malzemesi desteğinde bulundu.

Kozluk'a bağlı Aşağı Kıratlı Köyü'nde yapımı devam eden taziye evi için kolları sıvayan Türkiye Gençlik Konseyi, topladığı inşaat malzemelerini kamyonlarla köye ulaştırdı.

Çimento, kum ve parke taşından oluşan inşaat malzemelerini teslim etmek için köye giden TGK Genel Başkanı Mekan Görük, Genel Başkan Yardımcısı Veysi Kalkan ve İl Temsilcisi İlyas Ataş, köy halkı tarafından karşılandı.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, taziye evinin köy halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Başkan Mekan Görük "TGK olarak toplumun her alanında ve her kesimine yetişmenin gayreti içerisindeyiz. Köy halkı, kendi çabaları ile taziye evi yapıyordu, inşaat malzemelerinde sıkıntı yaşadıklarını duyduk ve topladığımız inşaat malzemelerini köy halkına ulaştırdık. Çalışmada emeği geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve İşadamı H. Murat Özcan'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TGK Taziyevlerine Malzeme Yardımı Ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement