Thaw 'I Gören Gözlerine İnanamıyor! - Son Dakika
Teknoloji

Thaw 'I Gören Gözlerine İnanamıyor!

Thaw \'I Gören Gözlerine İnanamıyor!

Akıllı telefonlar ve tabletler hayatımıza girdiği günden beri kullandığımız bilgisayarları eskiye nazaran çok daha az kullanır olduk.Hızla ilerleyen teknoloji sayesinde hayatımıza yeni ürünler ve servisler dahil olurken son dönemin en çok dikkat çeken konseptlerinden biri olan sanal gerçekliğin yanında şimdi de arttırılmış gerçeklik sistemi hayatımıza dahil oldu.

25.09.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akıllı telefonlar ve tabletler hayatımıza girdiği günden beri kullandığımız bilgisayarları eskiye nazaran çok daha az kullanır olduk.

Hızla ilerleyen teknoloji sayesinde hayatımıza yeni ürünler ve servisler dahil olurken son dönemin en çok dikkat çeken konseptlerinden biri olan sanal gerçekliğin yanında şimdi de arttırılmış gerçeklik sistemi hayatımıza dahil oldu.

THAW ismi verilen bir teknoloji sayesinde artık arttırılmış gerçeklik teknolojisini kullanmaya başlayabileceksiniz. Nasıl mı?

Silikon Vadisi'nin bu bölümünde Dinçer Karaca ve Kozan Demircan, " THAW " isimli arttırılmış gerçeklik sistemini sizler için değerlendiriyor. İzleyelim…

The post THAW 'ı Gören Gözlerine İnanamıyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Thaw 'I Gören Gözlerine İnanamıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement