The Green Park Hotel Kartepe Yılbaşı Organizasyonu İle Unutulmaz Anlar! - Son Dakika
Advertorial

The Green Park Hotel Kartepe Yılbaşı Organizasyonu İle Unutulmaz Anlar!

Yılbaşı tatili için İstanbul'dan uzaklaşmak istemeyen, ama yeni yıl keyfini İstanbul dışında çıkarmak isteyenler, Kocaeli Kartepe'de unutulmaz anılar yaşayacak. Sapanca Gölü ve Körfez manzarası eşliğinde geçireceğiniz mükemmel yeni yıl programı için The Green Park Kartepe Resort & Spa, tüm hazırlıklarını tamamladı.

15.12.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Kışın doğanın beyaz örtüsünü serdiği 1700 metre zirvedeki kayak merkezinde Türk pop müziğinin sevilen ismi "Erhan Tekyıldız" ve ''Moon Light Orkestrası'' 2015'e "Merhaba" demeye hazır mısınız?

Canlı performans ve oryantal şov ile eğlenceli dakikalar yaşanacağı yılbaşı gecesinde The Green Park Kartepe sizlere muhteşem bir yeni yıl heyecanı sunacak.

Kartepe, çocuklarınızı da unutmadı. Yeni yıl hediyeleri; palyaço, sinema, çizgi film ve oyunlar onları bekliyor. Çocuklara özel yılbaşı menüsü ve tabii ki güzel bir uyku odası. Dev organizasyonda yerinizi almak için acele edin, 375 TL'den başlayan fiyatlarla The Green Park Hotel Kartepe Resort & SPA yeni yıla merhaba demek için sizleri bekliyor.

Rezervasyon :0262 315 47 00


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial The Green Park Hotel Kartepe Yılbaşı Organizasyonu İle Unutulmaz Anlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement