The Late Late Show with James Corden Çok Yakında Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

The Late Late Show with James Corden Çok Yakında Türkiye'de

Müthiş yetenek James Corden'ın sunduğu ve çok yakında FOXLIFE ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan The Late Late Show with James Corden, gece yarısı TV eğlence anlayışını bir üst noktaya taşıyor.

25.02.2016 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftaiçi her gece yayınlanacak THE LATE LATE SHOW with JAMES CORDEN dünya çapında ünlü konuklardan, yaratıcı teatral performanslara, oyunlardan, skeçlere yepyeni bir anlayışla geç saatlerin yeni tercihi olmaya aday. Justin Bieber, Adele, Stevie Wonder, Rod Stewart ve daha sayısız ünlü konuğun yer alacağı yeni sezonda bu şov herkesi uykusuz bırakacak.

Corden'ın sunduğu şovu diğerlerinden ayıran fark, izleyicilere yeşil odadan hiç görülmemiş görüntülere açmasının yanı sıra skeçlerine ve oyunlarına yine izleyicileri birebir dahil etmesi. Ayrıca orkestra lideri Reggie Watts ve ekibi gece boyunca orijinal parçaların yanı sıra doğaçlama tınılarıyla şovu renklendiriyor. Mart 2015'ten bu yana başarılı bir şekilde şovu üstlenen Corden, aynı zamanda Adele, Chris Martin, Elton John ve Justin Bieber ve daha birçok isimle arabada karaoke seansları yaparak sosyal medyada paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Late Late Show with James Corden Çok Yakında Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement