The Marmara Esma Sultan Hayallerinizdeki Düğünü Gerçeğe Dönüştürüyor - Son Dakika
Güncel

The Marmara Esma Sultan Hayallerinizdeki Düğünü Gerçeğe Dönüştürüyor

The Marmara Esma Sultan Hayallerinizdeki Düğünü Gerçeğe Dönüştürüyor

The Marmara Esma Sultan bu özel günde profesyonel ekibiyle düğün öncesinde ve düğün sırasında çiftlerin yanlarında yer alıyor.

11.04.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Marmara Esma Sultan, Boğaz'a nazır yemyeşil bahçesi, denizden gelişe imkan tanıyan iskelesi, açık mekanda 1000 kişilik oturma düzeni ve 3000 kişilik kokteyl kapasitesi ile düğünlerinizi ayrıcalıklı kılıyor

Yeni evlenecek çiftlerin hayatlarının en özel anlarını unutulmaz kılacak güzellikteki boğaz manzarası, salonu ve hizmetiyle çiftlerin rüyalarındaki düğünü gerçeğe dönüştürüyor.

The Marmara Esma Sultan bu özel günde profesyonel ekibiyle düğün öncesinde ve düğün sırasında çiftlerin yanlarında yer alıyor. Düğün gününde gelin ve damadın yardıma ihtiyaç duydukları konular ve talepler doğrultusunda sürekli yanlarında yer alacak Ziyafet Satış Yetkilisi ile Nedime, çifti memnun etmeyi kendilerine misyon ediniyorlar.

The Marmara Esma Sultan düğün paketinin içerisinde yer alacak hizmetlerden biri olan düğün yemeği ve pastasını dünyaca ünlü 'Ziyafetlerin Sihirbazı' ünvanını kazanmış executive Şef Rudolf Van Nunen hazırlayacak.

Yeni evlenecek çiftler için hazırlanan, hafızalardan silinmeyecek şıklıktaki bu düğün paketininin içinde yalının exclusive kullanımı yanı sıra gelin ve damat için yalının bahçesindeki köşkte özel hazırlanma odaları ile düğün gecesi The Marmara Taksim'in muhteşem boğaz manzaralı balayı süitinde konaklama imkanı da dahildir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Marmara Esma Sultan Hayallerinizdeki Düğünü Gerçeğe Dönüştürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement