The Sun : Beşiktaş, Van Persie'yi İstiyor - Son Dakika
Spor

The Sun : Beşiktaş, Van Persie'yi İstiyor

The Sun : Beşiktaş, Van Persie\'yi İstiyor

İngiltere'nin yüksek tirajlı günlük gazetelerinden The Sun, Beşiktaş'ın Manchester United'ın yıldız oyuncusu Robin Van Persie'yi kapmaya hazır olduğunu yazdı.

02.07.2015 16:50  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin yüksek tirajlı günlük gazetelerinden The Sun, spor ana sayfasında "Beşiktaş RVP'yi istiyor" başlıklı haberinde,Beşiktaş'ın Manchester United'ın yıldız oyuncusu Robin Van Persie'yi kapmaya hazır olduğunu bildirdi.

GELECEĞİ ŞÜPHELİ

Louis van Gaal yönetiminde zor bir sezon geçiren Robin Van Persie"nin Manchester United'da geleceğininin şüpheli olduğuna dikkat çeken İngiliz gazetesi, Louis van Gaal'nin yeni bir golcü baktığına işaret etti.

EŞYALARINI PAKETLEMEK ZORUNDA KALACAK

Birçok İngiliz gazetesi son günlerde Hollandalı teknik direktörün Robin Van Persie'yi Ocak ayından beri gözden çıkardığını ve Manchester United'ın yerine bu yaz iyi genç bir golcü baktığını ileri sürerken The Sun " Bu gerçekleşirse Robin Van Persie' eşyalarını paketlemek zorunda kalacak" yorumunu yaptı.

YENİ STADA TARAFTAR ÇEKER

The Sun, Beşiktaş Yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz'ın Türk takımının Hollandalı milli futbolcu için tüm riskleri almaya hazır olduğunu söylediğini yazdı: "Koşullar uygun olursa ve gelmek isterse maddi olarak sınıra bile gelsek teklifte bulunmaya hazırız. Van Persie Arena stadında kalabalığı çeker ve Arena'daki sadece kombine bilet ve ürün satışlarından yatırımımızı karşılarız "

İYİ BİR TEKLİF İLGİSİNİ ÇEKER

The Sun, kontratında bir yılı kalan Robin Van Persie ile yeni bir kontrat görüşmeleri olmadığına dikkat çekti ve iyi bir teklifin RVP'yi çekeceğini vurguladı.

Van Gaal'ın eski milli futbolcusu önümüzdeki ay 32 yaşına bastığından başka alternatif baktığı ileri sürüldü. Louis van Gaal'in Nani'yi Fenerbahçe'nin rakibi Beşiktaş'a yollamaya çalıştığı da belirtildi.

Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Portekizli milli futbolcu için 3.8 milyon sterlinlik bir teklif getirdiği fakat Manchester United'ın daha fazla istediği ileri sürüldü. Özel koşulların çözüldüğü, Nani'nin ailesini Türkiye götürmekle ilgili korkularının ortadan kalktığı anlaşıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor The Sun : Beşiktaş, Van Persie'yi İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement