The Underwater Paradise" İzleyiciyle Buluşacak - Son Dakika
Güncel

The Underwater Paradise" İzleyiciyle Buluşacak

Görüntü Dökümü : The Underwater Paradise gösterisinden detaylar "The Underwater Paradise" izleyiciyle buluşacak "The Underwater Paradise" gösterisi, IEG Live ve 73 Organizasyon iş birliği ve Finansbank ana sponsorluğunda sahnelenecek.

29.01.2016 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

The Underwater Paradise gösterisinden detaylar "The Underwater Paradise" izleyiciyle buluşacak

"The Underwater Paradise" gösterisi, IEG Live ve 73 Organizasyon iş birliği ve Finansbank ana sponsorluğunda sahnelenecek.

Volkswagen Arena'daki provalarda AA muhabirine açıklamada bulunan IEG Konser ve Prodüksiyon Direktörü Meriç Dündar, Letonya'da kurulan grubun 12 kişilik bir ekiple İstanbul'a geldiğini belirterek, "Standart çocuk gösterilerinin aksine her şeyin bir arada olduğu bir gösteri. Lazer ve ışık gösterileri, ekran görüntüleri, değişik balonlar, deniz hayvanlarıyla ilgili görüntüler ve bilgiler var. Gösterinin en etkileyici kısmı da gelen ebeveynlerin de kendilerini içinde hissedeceği bir senaryo üzerine kurulu" diye konuştu.

Dündar, gösterilerin ilkinin bu akşam izleyiciyle buluşacağını ve ekibin toplam 9 gösteri sahneleyeceğini dile getirerek, "İçinde her şeyin olması, tek tipli gösteri yerine birçok gösterinin bir araya geldiği bir şölen haline getiriyor işi. Seyircileri de içine alan interaktif bir durumu da var. Bence herkesin gelip görmesi lazım" ifadesini kullandı.

Her yaştan izleyicinin ilgiyle izleyeceği beklenen gösteride dev balonlar, hareketli balıklar, ışıltılı kostümler, ışık ve lazer gösterileriyle akrobatik hareketler yer alıyor.

"Küçük Deniz Kızı" ve " Altın Balık" gibi klasiklerden yapılan alıntılarla zenginleşen gösteri, bugüne kadar İtalya, İngiltere, İsviçre, Rusya, Katar, Endonezya, Lübnan ve Çin'de sahnelendi.

İlki bugün gerçekleştirilecek gösteri, 30-31 Ocak ile 6 ve 7 Şubat tarihlerinde yeniden sahnelenecek.

The Underwater Paradise" İzleyiciyle Buluşacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel The Underwater Paradise' İzleyiciyle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement