The Witcher 3 1.08 Güncelleme Notları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

The Witcher 3 1.08 Güncelleme Notları Ortaya Çıktı

The Witcher 3 1.08 Güncelleme Notları Ortaya Çıktı

Yılın en başarılı yapımlarından bir tanesi olan The Witcher 3 , bildiğiniz gibi kısa bir süre önce 1.07 güncellemesiyle oldukça önemli değişiklikler yaşamıştı.

31.07.2015 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

witcher3

Yılın en başarılı yapımlarından bir tanesi olan The Witcher 3 , bildiğiniz gibi kısa bir süre önce 1.07 güncellemesiyle oldukça önemli değişiklikler yaşamıştı. Kasa sistemi, karakter hareketlerindeki geliştirilmiş yeni bir mod, envanter arayüzünde yaşanan geliştirmeler, bu güncellemenin en büyük katkılarından sadece bir kaçıdır.

Lakin, durum konsollar için bu kadar da sorunsuz olmadı. PS4 ve Xbox One sürümlerinde çıktığın ilk günden beri optimizasyon ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşayan yapım, 1.07 güncellemesiyle de bunu düzeltmeyi başaramamış, aksine bazı sahnelerde daha da kötü bir hale getirmişti. Şimdiyse CD Projekt Red yeni bir güncelleme ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Güncellemenin henüz tam olarak ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da oldukça yakın bir zamanda göreceğimiz paylaşılan diğer bilgiler arasında. Güncelleme ile gelen değişikliklerin bir kısmını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

– Optimizasyonda iyileştirmeler yapılacak, 1.07 ile gelen problemler de buna dahil.

– PS4'de 1.07 ile gelen dil problemleri düzeltilecek.

– Yeni gelen kasa sistemiyle yaşanılan bazı problemler düzeltilecek.

– "Card Collector" başarımı artık kazanılabilir olacak.

– Sorun yaşanılan görevler düzeltilecek.

– Yakın zamanda gelecek olan "New Game +" ücretsiz DLC paketi için düzenlemeler.

Bu düzenlemeler ve çok daha fazlası 1.08 güncellemesiyle oyunculara sunulacak. Açıkçası hepsinden öncelikli olarak, CD Projekt Red'in artık konsol versiyonlarında yaşanan optimizasyon sıkıntılarını ortadan kaldırması gerekiyor. Güncelleme notlarının tam haline, yapımın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Witcher 3 1.08 Güncelleme Notları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement