THK Başkanı Dahil 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

THK Başkanı Dahil 5 Kişi Tutuklandı

Türk Hava Kurumu'nda usulsüzlük iddialarıyla ilgili yapılan operasyon sonrasında başkan Osman Yıldırım ile birlikte 5 kişi tutuklandı.

31.10.2014 21:06  Güncelleme: 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumunda usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturma kapsamında, kurum Başkanı Osman Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 7 şüphelinin buradaki sorguları tamamlandı. Hakim, Kurum Başkanı Osman Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 5 kişiyi tutuklarken, 2 kişiyi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

SAVCI 7 TUTUKLAMA TALEP ETMİŞTİ

Suçlamaların "rüşvet" ve "suç gelirlerini aklama" olduğu ve adli kontrolle bırakılan şüphelilere her hafta karakola imza verme şartı getirildiği belirtildi.

Soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Mali Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ali Alper Saylan, emniyetteki işlemleri sonrasında bugün adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3'ünü serbest bırakırken, 7'sinin tutuklanmasını talep etmişti.

THK Başkanı Dahil 5 Kişi Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel THK Başkanı Dahil 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • RIDVAN: BAŞKAN SENDE AKP LİLER GİBİ DUBLAJ DE MONTAJ DE OLSUN BİTSİN. HALK İNANIR MERAK ETME 9 6 Yanıtla
  • gazi memet: İSTİKBAL GÖKLERDEDİR K. ATATÜRK ATATÜRKÜN YOLUNDA GİDENLER HEPSİ KÖŞE OLDU 4 4 Yanıtla
  • sercan: BİZİM GİBİ FAKİR- FUKARALARIN, GARİBANLARIN PARALARI NEREYE GİDİYOR, BUNDAN SONRA THK 'NA ZIRNIK YOK. 5 2 Yanıtla
  • a: thk yi bırakında thy de dönen dümenler bakın. thk da yolsuzluk varsa thy da bunun bin katı var. 4 1 Yanıtla
  • Şenol: Bu Hühükümet döneneminde bu ku kakadar yolsuzluha yuh yani. Kurban derilerimizş THK veriyoruz. Yazıklar olsun bu adalete 3 1 Yanıtla
  • Mehmet GençKaya: Fazla mil mi hortumlamışlar naapmışlar? 2 0 Yanıtla
  • faruk AKBOGA: HER YAPTIĞIN İŞTE VİCDANEN RAHAT OLACAKSIN Kİ SONRADAN PİŞMANLIK DUYMAYASIN. 1 1 Yanıtla
  • HAKAN: la bunlar ne yaptı kesin ucak satmıştır 1 0 Yanıtla
  • Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
    10:25 Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Mersin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 11 PKK/KCK şüphelisi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, muhalif şahısları tehdit ettiği, terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı belirtildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı
    10:24 İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı

    İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösteren 'Kardeşler Çetesi'ne yönelik jandarma operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve senet ele geçirildi.

  • Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı
    10:24 Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Şahin ise şehitlere rahmet dileyerek, gazilere sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

  • Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
    10:24 Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve ramazan dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Bakkal, düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Programa çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

  • Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı
    10:23 Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü otomobille çarpışarak yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.


Advertisement