Thk'den Ulukışla'da Muhtarlara İftar - Son Dakika
Yerel

Thk'den Ulukışla'da Muhtarlara İftar

Türk Hava Kurumu (THK) Ulukışla Şubesince muhtarlara iftar verildi.

09.07.2015 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Ulukışla Şubesince muhtarlara iftar verildi.

THK Ulukışla Şubesinin bir restoranda verdiği iftarda konuşan Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, THK'nin 16 Şubat 1925'de Atatürk'ün emriyle Türk Tayyare Cemiyeti adıyla kurulduğunu belirterek, "1935'de alınan kongre kararıyla adı Türk Hava Kurumu olmuştur. Kurumun kuruluş amacı Türk gençliğinin havacılıkla tanışmasını, sevmesini ve kendisini geliştirmesini sağlamak. Bu yönüyle yaptığı çalışmalardan dolayı Türk Hava Kurumuna teşekkür ediyorum" dedi.

THK Ulukışla Şube Başkanı Doğar Yoğur da THK'nin her yıl binlerce Türk gencine ücretsiz havacılık eğitimi verdiğini söyledi.

Orman yangınlarına havadan en etkili biçimde müdahale eden THK'nin hasta, yaralı ve organ naklinde de üzerine düşeni yaptığını dile getiren Yoğur, kurumun ülke için büyük önem arz ettiğini kaydetti. Yoğur, THK'nin yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettirdiğini belirtti.

İftara İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Can, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Bor ve Ulukışla Şube Başkanlıkları Saymanı İlker Türker, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Thk'den Ulukışla'da Muhtarlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement