Thk Ürünleri Sanal Mağazada Satışa Çıktı - Son Dakika
Güncel

Thk Ürünleri Sanal Mağazada Satışa Çıktı

Thk Ürünleri Sanal Mağazada Satışa Çıktı

TÜRK Hava Kurumu (THK) ile On-net firması partnerliğinde gerçekleştirilen sanal mağaza projesi tamamlandı.

02.11.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK Hava Kurumu (THK) ile On-net firması partnerliğinde gerçekleştirilen sanal mağaza projesi tamamlandı. 6 aylık bir çalışmanın ardından başkanlık binasında düzenlediği lansman toplantısı ile açıldı. Mağazada satılan ürünler, THK'ya özel ve THK'dan başka yerde bulunmayacak şekilde tasarlandı.

E- ticaretin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çığ gibi büyüdüğünü dile getiren THK Satın Alma ve Lojistik Direktörü Levent Andaç, "Gerek zaman tasarrufu gerekse bir tıkla istediğimiz her şeyi oturduğumuz yerden bulabilmek hepimizin hayatını kolaylaştırıyor. THK olarak biz de çağın gerisinde kalmak istemiyoruz. Bize gönül vermiş binlerce THK sevdalısına daha yakın olabilmek için sanal mağazamızı hayata geçirmeye karar verdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek amacımızın buradan para kazanmak yerine kuruluş amacımız olan amatör sportif havacılığı desteklemek ve bunun için elde edilecek gelirle kaynak sağlamaktır" dedi.

"GÜVENİLİR VE ARANAN BİR MARKA OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Sanal mağazanın bugünden başlayarak her geçen gün genişletileceğini ve güncel tutulacağını dile getiren Andaç, "Sanal mağazamızı bugünden başlayarak her geçen gün genişletmek istiyoruz. 3D güvenliğinde alışveriş yapabilmek, sanal ortamda güvenilir ve aranan bir marka olmayı hedefliyoruz. Ortam elektronik ve sanal olsa da kişiler, taraflar gerçek. Kupadan şemsiyeye, kalemden uçak maketine, kartvizitlikten deftere, çantadan çizmeye kadar THK'ya ait olan aradığınız her şey sadece bir tık uzaklığında elde edebileceksiniz" dedi.

"BU EŞYALAR İNSANI BİR AN İÇİN MUTLU EDEN ŞEYLER"

Kendisinin havacılık alt yapısından gelen biri olduğunu hatırlatan THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, "Dünyadaki birçok havacılık fuarına katılmış bir kişi olarak bu tür hediyelik eşya portföyünün, bazı insanlar tarafından koleksiyon yapılma derecesinde olduğunu, kişisel olarak kendimin de bir koleksiyonum olduğunu söylemek isterim. Kurum olarak bizim bir takım ürünlerimiz vardı, bunun daha yaygınlaşıp daha profesyonelce yapılması için firma temsilcisi arkadaşlarımızla uzun bir protokol ve çalışma neticesinde bu portföyü oluşturduk. Moda olan tabirle 'win-win' dedikleri sloganıyla bu ürünleri oluşturduk. Hem insanlarımızın ihtiyaçlarına dönük güzel şeyler var hem de bu tür şeyle hoş, insanı bir an için mutlu eden şeylerdir, mutluluklarına katkı sağlayacak şeylerdir. İnşallah THK bu tür projelerle önümüzdeki süreçte de milletimizin karşısına çıkacaktır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Thk Ürünleri Sanal Mağazada Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement