THY Çalışanlarından Azerbaycanlı Çocuklara İftar - Son Dakika
Güncel

THY Çalışanlarından Azerbaycanlı Çocuklara İftar

Türk Hava Yolları'nın (THY) Bakü ofisi çalışanları, Azerbaycanlı yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri için eğlence ve iftar programı düzenledi.

24.06.2016 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları'nın (THY) Bakü ofisi çalışanları, Azerbaycanlı yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri için eğlence ve iftar programı düzenledi.

Azerbaycan Damla Vakfı himayesinde bulunan, anne veya babasından birini kaybetmiş çocuklar için düzenlenen program önce eğlenceli gösterilerle başladı.

Sihirbaz, köpük ve palyaço gösterilerinin yapıldığı programı ilgiyle izleyen çocuklar, neşeli anlar yaşadı.

Gösterilerin ardından çocuklar, aileleri ve THY çalışanları hep birlikte iftar yaptı. İftarın ardından çocuklara ve annelerine hediyeler ve ramazan kumanyaları takdim edildi.

THY Bakü Müdürü Seyfullah İlyas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, THY olarak dünyanın birçok yerinde benzer organizasyonlar düzenlediklerini, bu ramazanda da Azerbaycanlı çocukları sevindirmek istediklerini söyledi.

İlyas, programın THY Bakü ofisi çalışanları tarafından ortaklaşa düzenlendiğini, genel merkezden de destek aldıklarını ifade etti.

Damla Vakfı Başkanı Nigar Abdullayeva ise ramazan ayında yetim ve öksüz çocukları sevindirdikleri için THY çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel THY Çalışanlarından Azerbaycanlı Çocuklara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement