THY, Japon Profesyonel Basketbol Liginin İsim Sponsoru Oldu - Son Dakika
Güncel

THY, Japon Profesyonel Basketbol Liginin İsim Sponsoru Oldu

THY, Japon Profesyonel Basketbol Liginin İsim Sponsoru Oldu

Türk Hava Yolları, Japon Profesyonel Basketbol Ligi BJ LEAGUE'in isim sponsoru oldu.

26.09.2014 16:04  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları (THY), Japon Profesyonel Basketbol Ligi BJ LEAGUE'in isim sponsoru oldu.

THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Japonya'daki iki futbol takımı Omiya Ardija ve Cerezo Osaka'ya sağladığı desteğin ardından sponsorluk ağına ülkedeki farklı bir spor dalını da dahil eden THY, basketbol alanında önemli bir adım daha attı. THY, Japon profesyonel basketbol ligi BJ LEAGUE'in (Basketball Japan League) isim sponsoru oldu.

Ligin 10. ve 11. sezonu olan 2014-2016 sezonu boyunca 2 yıl sürecek iş birliğinin ilk adımı Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleştirilen imza töreni ile atıldı. İki taraftan da üst düzey yetkililerin konuşmalarına sahne olan törende Japon basketbolculara uçak maketi takdim edildi.

THY, uçuş ağında önemli bir yere sahip olan Japonya pazarında, Japon milleti ile ortak bir paydada buluşmak ve dünyanın değişik noktalarında, değişik spor dallarına verdiği desteği sürdürmek amacıyla gerçekleştirdiği sponsorluk kapsamında ülkede oynanacak tüm maçlarda görünürlük hakkına sahip olacak.

İlk müsabakası 4 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek ligde bulunan 22 takımın formalarında THY yer alacak ve toplamda 572 müsabakada marka görünürlüğü sağlanmış olacak.

Söz konusu isim sponsorluğu, Japon Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği diğer liglerin de (All- Star Game, Playoffs ve Finals) isim sponsorluğunu içeriyor. THY, isim sponsorluğunu sürdürdüğü Euroleague ile Japon Basketbolu arasında köprü işlevi görerek Japon basketbolunu daha da ileriye götürmeyi hedefliyor. İlerleyen dönemlerde iki ligin takımları arasında, dünya genelinde büyük ilgi yaratacak çeşitli projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Bu işbirliği ile Japon medyası ve sahalardaki THY görünürlüğü sayesinde Japonya pazarındaki THY marka bilinirliğinin önemli ölçüde gelişeceği öngörülüyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel THY, Japon Profesyonel Basketbol Liginin İsim Sponsoru Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement