THY Kabin Amiri Selda Durmaz Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

THY Kabin Amiri Selda Durmaz Hayatını Kaybetti

THY Kabin Amiri Selda Durmaz Hayatını Kaybetti

TÜRK Hava Yolları Kabin Amiri Selda Durmaz, Nijerya'da yatı görevinde sivrisinek ısırması sonucu sıtma virüsüne yakalanmıştı. Durmaz'dan dün gece acı haber geldi.

21.06.2015 12:36  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'a dönen Durmaz, sıtma virüsü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

YANLIŞ TEŞHİS KOYULDU İDDİASI

THY Kabin Amiri Selda Durmaz, Lagos uçuşundan sonra İstanbul'a dönerek yüksek ateş şikayetiyle bir hastaneye gitti. İddiaya göre, hastane Durmaz'a iki kez grip teşhisi koydu. Grip ilaçlarını almasına rağmen bir türlü ateşi düşmeyen Selda Durmaz son olarak THY sağlık birimine başvurdu. Burada Durmaz'a sıtma teşhisi konuldu. Bunun üzerine kabin amiri Durmaz, Bahçelievler'de özel bir hastanede tedavi altına alındı. Bir süredir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Selda Durmaz, saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti. Acı haberi alan Durmaz'ın yakınları ve meslektaşları hastaneye akın etti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Sıtma tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk Hava Yolları (THY) Kabin Amiri Selda Durmaz'ın cenazesi, memleketi Bartın'da toprağa verildi. İstanbul'dan Bartın merkeze bağlı Demirci Ahmetler Mahallesi'ndeki evine getirilen Durmaz'ın cenazesi, Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından Çaybükü köyündeki aile mezarlığında defnedildi.

YÜKSEK ATEŞ ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTMİŞTİ

Cenaze törenine, THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ile Durmaz'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. İddiaya göre, Selda Durmaz, bir süre önce Lagos uçuşundan sonra İstanbul'a döndüğünde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye gitmişti. Hastanede Durmaz'a grip teşhisi konulmasına karşın ateşi düşmemişti. Bunun üzerine başvurduğu THY sağlık biriminde sıtma teşhisi konulan Selda Durmaz, tedavi altına alındığı Bahçelievler'deki özel bir hastanede hayatını kaybetmişti

Son Dakika Güncel THY Kabin Amiri Selda Durmaz Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement