THY Kaf-kaf'a Sponsor Oldu - Son Dakika
Spor

THY Kaf-kaf'a Sponsor Oldu

THY Kaf-kaf\'a Sponsor Oldu

Basketbolda bu sezon ülkemizi THY Euroleague’de temsil edecek olan Pınar Karşıyaka , yurt içi ve yurt dışı ulaşım sponsorluğu konusunda Türk Hava Yolları ile anlaşma sağladı.

24.08.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda bu sezon ülkemizi THY Euroleague'de temsil edecek olan Pınar Karşıyaka, yurt içi ve yurt dışı ulaşım sponsorluğu konusunda Türk Hava Yolları ile anlaşma sağladı.

Reklam karşılığında gerçekleşecek sponsorluk anlaşmasına göre Türk Hava Yolları (THY), Pınar Karşıyaka'nın yurt içi ve yurt dışı tüm maçlarında ulaşımını sağlayacak. THY Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşen görüşmeye, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Yönetim kurulu Üyeleri, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ve yöneticiler katıldı.

Başkan Ali Erten, Pınar Karşıyaka'nın THY Euroleague'e katılmasında verdikleri desteklerden ötürü İlker Aycı'ya Karşıyaka Spor Kulübü ve Karşıyaka camiası adına teşekkür ederek, Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluk maçı formasını hediye etti. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ise kulübün logosunun bulunduğu yeşil-kırmızılı renklerle tasarlanmış maket uçağı armağan etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor THY Kaf-kaf'a Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement