THY'nin Dubai'deki Fuarda Tanıtım Yüzü Songül Öden'e Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

THY'nin Dubai'deki Fuarda Tanıtım Yüzü Songül Öden'e Büyük İlgi

THY\'nin Dubai\'deki Fuarda Tanıtım Yüzü Songül Öden\'e Büyük İlgi

Arap dünyasında 'Gümüş' başta olmak üzere oynadığı dizilerle büyük hayran grubu oluşan Songül Öden, Dubai'de açılan 'Arap Seyahat Fuarı'nda büyük ilgi gördü.

05.05.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arap dünyasında 'Gümüş' başta olmak üzere oynadığı dizilerle büyük hayran grubu oluşan Songül Öden, Dubai'de açılan 'Arap Seyahat Fuarı'nda büyük ilgi gördü. Türk Hava Yolları'nın (THY) 'Tanıtım yüzü' olan Öden'i görmek isteyenler fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.

Dubai World Trade Centre'da, bugün açılan toplam 87 ülkeden 2 bin 700'e yakın standın açıldığı '22'nci Arap Dünyası Seyahat Fuarı'na THY de katıldı. Bu yılki ana teması 'Aile Turizmi' olan ayrıca seyahat teknolojileri, iş turizmi, lüks turizm, ve termal turizm için özel salonlar ayrılan fuardaki THY standında Songül Öden de yer aldı. Arap hayranları Öden'i görünce onunla sohbet etmek ve fotoğraf çektirebilmek için için çaba harcadı. Türk dizilerine geniş yer veren MBC grubundaki MBC4 kanalındaki 'EP' isimli magazin programı başta olmak üzere çeşitli kanallar da Songül Öden ile röportaj yaptı. Fuar, 7 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY'nin Dubai'deki Fuarda Tanıtım Yüzü Songül Öden'e Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement