THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Biletler Güvence Altındadır - Son Dakika
Güncel

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Biletler Güvence Altındadır

Türk halkına geçmiş olsun dileğinde bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, uçuşların bugün saat 14.00'ten itibaren düzenli olarak başladığını söyledi.

16.07.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk halkına geçmiş olsun dileğinde bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, uçuşların bugün saat 14.00'ten itibaren düzenli olarak başladığını söyledi. Aycı, "Uçamayan, erteleyen tüm vatandaşlarımızın biletleri güvence altındadır. Kayıtsız şartsız değiştirilecektir" dedi.

CNN TÜRK'e telefonla bir açıklama yapan İlker Aycı, şunları söyledi:

" Şu ana kadar Atatürk Havalimanı'na gelen ancak olağan üstü durum nedeniyle başka güvenli havalimanına yönlendirdiğimiz uçak sayısı 35'dir. Başka güvenli alanlara yönlendirdik. Buralarda yolcularımızla ilgilenildi. Operasyonda uçaklarımız başarıyla indiler. Sağ salim personelimiz de tahliye edildi. Olay nedeniyle 132 seferimiz iptal edildi. Bugün itibariyle Atatürk Havalimanı'ndan 183 çıkış planladık. 116 adet de Atatürk Havalimanı'na geliş planladık. Aynı şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 69 çıkış planladık. Yine Sabiha Gökçen'de de kapasite artışı oldukça uçuş kapasitemizi arttıracağız. Dün itibariyle iptal ettiğimiz bazı uçuşlarımızı da bu gün birleştirerek bu vatandaşlarımızı uçurmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tüm yolcularımız, tüm vatandaşlarımız hava yolu sitelerinden ilan edilen, ertelenen iptal edilen ya da yapılamayan uçuşlarımızı lütfen takip etsinler. Çağrı merkezinde yoğunluk olduğu taktirde internet sitelerimizden bu bilgiye ulaşabilirler. Uçamayan, erteleyen tüm vatandaşlarımızın biletleri güvence altındadır. Kayıtsız şartsız değiştirilecektir." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Biletler Güvence Altındadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement