Ticaret Meslek Lisesinden Başkan Tutal'a Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ticaret Meslek Lisesinden Başkan Tutal'a Anlamlı Ziyaret

Ticaret Meslek Lisesinden Başkan Tutal\'a Anlamlı Ziyaret

Mehmet Tutal'ın mezun olduğu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü ve öğretmenleri Başkan Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim ettiler.

10.04.2014 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal 'ın mezun olduğu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü ve öğretmenleri Başkan Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim ettiler.

Ziyarette yer alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın öğretmeni Ali Kartal öğrencisiyle gurur duyduğunu ifade ederek; "İnşallah okul döneminde olduğu gibi Belediye Başkanlığında da muvaffak olacağına inanıyorum. Cenab-ı Allah'tan hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise;" Gençlerimiz için önemli projelerimiz var.Seydişehir'in eğitimine katkı sağlayacak tüm projelere destek vereceğiz" dedi.

Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Murat Koçak Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın da yıllar önce Seydişehir Ticaret Meslek Lisesinden mezun olduğunu belirterek şunları söyledi:" Müdürü bulunduğum okuldan Belediye Başkanı çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Öğretmen kökenli bir Belediye Başkanımızın olması hem eğitim camiasına hem de Seydişehir'in yararına olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ticaret Meslek Lisesinden Başkan Tutal'a Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement