Ticaret Odası'ndan Buharkent Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ticaret Odası'ndan Buharkent Ziyareti

Ticaret Odası\'ndan Buharkent Ziyareti

Nazilli Ticaret Odası (NTO) yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra sorumluluk sahasındaki ilçelerin değişen ve güven tazeleyen Belediye Başkanları ile İlçe Kaymakamlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

17.06.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Ticaret Odası (NTO) yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra sorumluluk sahasındaki ilçelerin değişen ve güven tazeleyen Belediye Başkanları ile İlçe Kaymakamlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerle karşılıklı diyaloglarını güçlendiren Nazilli Ticaret Odası yönetimi, ertelenen seçimlerin yapılmasından sonra Buharkent ilçesindeki ziyaretlerini tamamladı. Ziyaret kapsamında Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk ve yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Erol'u ziyaret eden NTO Yönetim Kurulu, Buharkent Bölgesinin kalkınma hamlesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Buharkent'i hak ettiği noktalara ulaştırmayı hedeflediklerini ifade ettiler. Aynı zamanda Belediye Başkanı Mehmet Erol'a yakın bir zaman diliminde faaliyete geçirilmesi planlanan Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'nin son durumu hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu, üzerlerine düşen sorumluluğun gerekliliklerini yerine getireceklerini ifade ederek destek vereceklerini iletti.

30 Mart seçimlerinin ardından Kuyucak, Karacasu, Sultanhisar, Yenipazar, Bozdoğan ve Nazilli'de ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan; "Seçimlerinden sonra sorumluluk sahamızdaki bütün ilçelerin Belediye Başkanlarını ve Kaymakamlarını ziyaret ederek bölgemizin kalkınması için birlikte hareket etmek üzere girişimlerde bulunmuştuk. Bu girişimler sonucu da hepimizin bildiği gibi bütün ilçelerimizde Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) hibelerinin tanıtıldığı seminerler düzenleyerek faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Fakat Buharkent ilçemizde seçimlerin ertelenmesi ile ziyaretimizi gerçekleştirememiştik. Bu kapsamda seçimlerin yenilenmesinden sonra göreve gelen Belediye Başkanımızı ziyaret ederek kendilerini tebrik edip, bölgenin kalkınması için ortak hareket etme kararı aldık. Belediye Başkanımız Mehmet Erol ve Kaymakamımızın Cemil Öztürk samimi duygularla gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım" ifadeleri kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Odası'ndan Buharkent Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement