Ticari Araç Kayganlaşan Yolda Elektrik Direğine Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ticari Araç Kayganlaşan Yolda Elektrik Direğine Çarptı: 3 Yaralı

Ticari Araç Kayganlaşan Yolda Elektrik Direğine Çarptı: 3 Yaralı

Gaziantep’te kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan hafif ticari araç, elektrik direğine çarparak karşı şeride uçtu.

20.12.2014 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan hafif ticari araç, elektrik direğine çarparak karşı şeride uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Güneş Mahallesi istikametinden gelip Karataş Mahallesi istikametine gitmekte olan Resul B. yönetimindeki 27 BN 878 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan ağaçlara ve elektrik direğine çarparak karşı şeride uçtu. Kazada ağaçlar ve elektrik direği yerinden koparken araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine gelen yaralıların yakınları, polislerden yaralıların durumu ve nereye götürüldükleri hakkında bilgi almaya çalıştı. Kaza nedeniyle yola devrilen elektrik direği TEDAŞ görevlileri tarafından kaldırılırken polisler kontrollü olarak trafik akışını sağladı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ticari Araç Kayganlaşan Yolda Elektrik Direğine Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement