Tika'nın Gazze'deki Konut Projesi - Son Dakika
Güncel

Tika'nın Gazze'deki Konut Projesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz'ın projeyi incelemek için yetkililerle bir araya gelmesi İnşaat alanında çalışan işçiler TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz'ın inşaat alanında incelemeler yapması TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz ile röportaj Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) Gazze'deki savaş mağdurları için yürüttüğü konut projesinde yüzde 65'lik kısmın tamamlandığı bildirildi.

10.10.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz'ın projeyi incelemek için yetkililerle bir araya gelmesi

İnşaat alanında çalışan işçiler

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz'ın inşaat alanında incelemeler yapması

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz ile röportaj Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) Gazze'deki savaş mağdurları için yürüttüğü konut projesinde yüzde 65'lik kısmın tamamlandığı bildirildi.

TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in 2014 yılında Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için hayata geçirilen 320 konutluk projenin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Yaklaşık 6 ayda inşaatların büyük bölümünün bittiğini, iç ve dış dekorasyon işlerinin kaldığını belirten Korkmaz, konutların yıl sonunda Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na devredileceğini ifade etti.

Korkmaz, "Vadi Gazze" köyünde 20 bin metrekarelik alan üzerine 20 blok halinde inşa edilen konutların 13 milyon dolara mal olduğunu aktardı.

Tika\'nın Gazze\'deki Konut Projesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tika'nın Gazze'deki Konut Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement