Tıkanan Kanalizasyon Suyu Binayı Bastı - Son Dakika
Güncel

Tıkanan Kanalizasyon Suyu Binayı Bastı

Bahçelievler’de tıkanan kanalizasyon suyu bir binanın bodrum katını bastı.

22.03.2014 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de tıkanan kanalizasyon suyu bir binanın bodrum katını bastı. Apartman sakinleri, 1,5 metreyi bulan ve pis kokan kanalizasyon suyunun tahliye edilmesini istedi.

Zafer Mahallesi Canan Sokak üzerindeki kanalizasyon borusu tıkandı. Tıkanan borudaki sular, sokak üzerindeki Ozan Apartmanı'nın bodrum katına doldu. Apartman sakinleri yaklaşık 1,5 metreyi bulan ve pis kokan kanalizasyon suyunun tahliyesi için yetkililerden yardım istedi. Apartman sakinleri, ihbar üzerine adrese gelen su tahliye aracının borusu patladığı için geri gittiğini ileri sürdü. Yetkilileri duyarsızlıkla suçlayan vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Apartman yöneticisi Yılmaz Ozan, "Ana caddedeki kanalizasyon borusu tıkanınca bu su bizim bodruma dolarak, 1,5 metre derinlik oluşturdu. Biz İSKİ'yi 15 kere aramamıza rağmen hiçbir yetkili yollamadılar. En son 16.30 sıralarında birisi geldi. Onun da kullandığı tahliye borusu patlayınca buradan ayrıldı. Buradaki kanalizasyon suyu İSKİ'nin ilgilenmemesi bizi mağdur etti. Burada çocuklarımız var, sağlıklı bir durum değil, çok kötü bir durumdayız" diyerek soruna bir çözüm bulunmasını istedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tıkanan Kanalizasyon Suyu Binayı Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement