Tilkinin Isırdığı Çiftçi, Bir Buçuk Ay Sonra Kuduzdan Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Tilkinin Isırdığı Çiftçi, Bir Buçuk Ay Sonra Kuduzdan Öldü

Tilkinin Isırdığı Çiftçi, Bir Buçuk Ay Sonra Kuduzdan Öldü

Denizli'de çiftçilik yapan Hasan Hüseyin Eşkol'u kümesindeki tavuklara saldıran tilki ısırdı. Hastaneye gitmeyen Eşkol, 1.5 ay sonra hayatını kaybetti.

28.03.2016 11:43  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan ve tavuk kümesinde tilkinin saldırısına uğrayan çiftçi 43 yaşındaki Hasan Hüseyin Eşkol, hiçbir sağlık kurumuna başvurmayınca ısırılmasının üzerinden geçen 1.5 ayın ardından, kuduz belirtileriyle kaldırıldığı hastanede öldü.

TAVUKLARINI KURTARMAK İSTERKEN TİLKİ ISIRDI

Acıpayam'ın Alcı Mahallesi'nde çiftçilik yapan Hasan Hüseyin Eşkol, 1.5 ay önce kümesindeki tavuklara saldıran tilkiyi öldürmeye çalışırken ısırıldı. Öldürdüğü tilkiyi gömen Hasan Hüseyin Eşkol, ısırılmasına rağmen sağlık kurumuna başvurmadı. Bir süre sonra rahatsızlanan Eşkol, yakınları tarafından geçen çarşamba günü, Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KUDUZ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Kuduz belirtileri nedeniyle Eşkol, tedaviye alındı. Eşkol, dün tedavi gördüğü hastanede öldü. Alcı Mahallesi'ne getirilen Hasan Hüseyin Eşkol'un cenazesi, aynı gün akşam saatlerinde mahalle mezarlığında defnedildi.

MAHALLEDE AŞI SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri de tilki saldırısının ardından Alcı Mahallesi'nde aşı seferberliği başlattı. Mahalledeki başta kedi ve köpekler olmak üzere küçük ve büyükbaş hayvanlar aşılanıyor. Mahalle halkı da kuduza karşı bilinçlendiriliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Tilkinin Isırdığı Çiftçi, Bir Buçuk Ay Sonra Kuduzdan Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bibilen: Tilkininde yasama Hakki var, is bu noktaya gelmeden, vahsi hayvanlari asilamak lazim, örnek disariya asi icin hazirlanmis et konur, benim yasasigim ülkede bu böyle bunlar ormancilarin görevidir, vahsi asi olmamis hayvan yoktur! Bizim Memlekette insanlar mahlukat sözde müslüman böyle düsünmezler cünkü onlar Cumadan cumaya müslüman olurlar 0 0 Yanıtla

Advertisement