Tim Başkanı Büyükekşi: Yüzde 12 Büyümeyle 500 Milyar Dolarlık İhracat Rakamına Ulaşılabilir (2) - Son Dakika
Güncel

Tim Başkanı Büyükekşi: Yüzde 12 Büyümeyle 500 Milyar Dolarlık İhracat Rakamına Ulaşılabilir (2)

Tim Başkanı Büyükekşi: Yüzde 12 Büyümeyle 500 Milyar Dolarlık İhracat Rakamına Ulaşılabilir (2)

Markalaşmada BİR BAŞARI HİKAYESİ: PEGASUS HAVAYOLLARI '2023 İhracat Stratejisinde Adana Değerlendirmesi' seminerinin ardından Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 'Markalaşmada Bir Başarı Hikayesi: Pegasus Havayolları' başlıklı sunum yaptı.

27.03.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Markalaşmada BİR BAŞARI HİKAYESİ: PEGASUS HAVAYOLLARI

'2023 İhracat Stratejisinde Adana Değerlendirmesi' seminerinin ardından Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 'Markalaşmada Bir Başarı Hikayesi: Pegasus Havayolları' başlıklı sunum yaptı. Sabancı Ailesi'nin Adana'daki mezarlarını ziyaret ettiğini ve mezar taşlarından birinde yazan, 'Hilekarlık ahmaklıktır' yazısının dikkatini çektiğini söyleyen Sabancı şöyle konuştu:

"Bugün dedelerimin mezarına gittim. Çok önemli bir şey gördüm. 'Hilekarlık ahmaklıktır' diyordu bir mezar taşında. Bizim hedeflerimiz var. Burada hepimize bir şeyler düşüyor. Bana göre başarılı şirketlerin bazı karakteristiklikleri var. Tüketiciyi iyi anlayacak. Mesela İzmir'de bir havayolu seçimi yapılırken, bir tanesi 75 lira daha pahalı olmasına rağmen 'onun patlıcan salatası var' deniliyor. Tüketiciyi iyi anlamak lazım. Muhakkak ürettiğiniz ürünün büyük kitlelere hitap etmesi gerekiyor. İnsanların yaşam kalitesini arttırmak gerekiyor. Temiz ticaret yapmak ve bunu sürdürmek lazım. Dedim ki bu havayolu herkesin hakkı. Bu bir lüks olmaktan çıktı. Ak Parti hükümeti bu işi serbestleştirdi. Düşük fiyat istiyor insanlar. Düşük fiyat niye önemli, çünkü bu bir ihtiyaç."

Ali Sabancı, konuşmasının ardından seminere katılanlarla selfie çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tim Başkanı Büyükekşi: Yüzde 12 Büyümeyle 500 Milyar Dolarlık İhracat Rakamına Ulaşılabilir (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement