Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi Terörü Lanetledi - Son Dakika
Ekonomi

Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi Terörü Lanetledi

TİM Başkanı Büyükekşi, dün akşam gerçekleşen terör saldırısını dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımladı.

29.06.2016 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TİM Başkanı Büyükekşi, dün akşam gerçekleşen terör saldırısını dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Terörün alçaklıkta sınır tanımadığını vurgulayan Büyükekşi, "İnsanlık duygularını terketmiş vicdan yoksunu teröristlerce gerçekleştirilen bu alçakça saldırı bu kez sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın bir aktarma noktası olarak kullandığı Atatürk Havalimanı'nı hedef almıştır. Bu saldırının hedefinin tüm dünya vatandaşları olduğu ve seyahat özgürlüğü gibi en temel haklarını kullanan masumlar olduğu unutulmamalıdır. Terör sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın topyekün mücadele etmesi gereken bir realitedir ve Türkiye her zaman olduğu gibi bu belanın insanlık tarihinden silinmesi için haykırmaya devam edecektir" dedi.

Dün akşamki saldırının Türkiye'nin hem huzuruna, hem potansiyeline hem de ekonomik yapısına yapıldığının altını çizen Büyükekşi, tam da Türkiye'nin rahat bir nefes almaya yönelik adımlar attığı bir dönemde bu saldırının yapılmasının da ayrıca değerlendirilmesi gerektiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Biz ihracatçılar olarak terörle mücadelenin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin moralini yüksek tutmak için çalışmaya devam edeceğiz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, yaraların sarılarak hayatın normale dönmesi için her türlü yardıma hazır olduğumuzu bildiririz". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement