Tim Ve Teb Güçlerini Girişimciler İçin Birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Tim Ve Teb Güçlerini Girişimciler İçin Birleştirdi

TEB ve TiM İhracat Değeri Yüksek İş Fikirlerini Yatırımcılara Açıyor

18.09.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılacak TİM-TEB Girişim Evleri'nde; ihracata dönük yenilikçi iş fikirlerine ev sahipliği yapılarak, yatırımcı ve müşteri bulunmasına kadar birçok konuda ücretsiz destek sunulacak. Desteklerden yararlanmak isteyen girişimciler için başvurular başladı

TEB, İstanbul Ataşehir'de açtığı TEB Girişim Evi'nde destek verdiği girişimcilerin ardından şimdi de TİM işbirliği ile katma değeri yüksek ihraç ürünleri geliştiren yenilikçi girişimcileri desteklemeye hazırlanıyor. İşbirliği ile mevcut kuluçka ve hızlandırma programlarından farklı olarak ihracat ve yurtdışı açılım potansiyeli olan teknoloji ve yazılım geliştiren girişimciler için kurgulanmış TİM-TEB Girişim Evleri açılıyor.

TİM-TEB Girişim Evleri'nde, iş fikirlerinin hayata geçirilmesinden, projenin tanıtımına, müşteri bulunmasından yatırımcılara sunulmasına kadar kadar her aşamada ücretsiz destek sunuluyor olacak. Girişimcilere ayrıca; ofis desteği ile finans-muhasebeden marka-patent yönetimine kadar birçok alanda da ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti de verilecek.

Başvurular TEB KOBİ TV üzerinden alınmaya başlandı

İlk etapta İstanbul, İzmir ve Gaziantep'te açılacak olan TİM - TEB Girişim Evleri'nin desteklerinden yararlanmak isteyen girişimciler için başvurular ve www.tebkobitv.com üzerinden alınmaya başlandı. Başvurulara için www.tim.org.tr üzerinden de yönlendirmeler yapılıyor.

TİM-TEB Girişim Evi projesinin 1 yıllık takvim dönemi içinde her bir ildeki TİM-TEB Girişimcilik Merkezleri'nde, yılda 2 dönem girişimci adayı alınacak ve her bir merkez 1 yılda 30 girişimciye ulaşmış olacak. Ön başvuru ve jüri değerlendirmesinden geçerek seçilen girişimciler toplamda 6 aylık bir kamp ve danışmanlık sürecini tamamlayacak.

6 aylık kamp süreci sonunda başarılı olan girişimciler TEB Melek Yatırım Platformu yatırımcıları ve TİM üyesi sanayiciler ile buluşup projelerine yatırım ve müşteri bulma imkanı erişmiş olacak. Ayrıca TEB'in destekleri ile TİM'in düzenlediği İnovasyon Haftası etkinliklerinde projelerini tanıtma imkanına erişecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tim Ve Teb Güçlerini Girişimciler İçin Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na Katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, 36. Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) destekleriyle açılan standı ziyaret etti. Yayınevi temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Ulusoy, Kuzey Makedonya Kültür Bakanlığı destekleriyle Yeni Balkan Yayınevi tarafından basılan ve fuar kapsamında tanıtımı gerçekleştirilen 'Umay Anadan Öyküler' ve 'Bir Hayalim Var' kitaplarının yazarları Burcu Aliyi ve Gülay Alçe ile sohbet etti.

  • Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu
    20:17 Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselme atama sonuçlarını duyurdu

    Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atamaların sonuçlarını Personel Genel Müdürlüğü'nün internet adresinde yayımladı.

  • Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı
    20:17 Bursa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1'i çocuk 5 yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı ve 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl devlet hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP Sözcüsü Yücel:
    20:15 CHP Sözcüsü Yücel: "Anayasal Kurumları Yok Sayıp, Anayasa'yı İhlal Edenlerle CHP'nin Mutabık Olması Söz Konusu Dahi Değildir"

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni Anayasa konusunda herkes mutabık" sözlerine ilişkin, "Anayasa’yı ihlal edenlerle bizim, toplumun yüzde 38’inin oyunu alarak birinci parti olan CHP'nin mutabık olması söz konusu dahi değildir." açıklamasını yaptı.


Advertisement