Tır 2 Araca Çarptı (4) - Son Dakika
Güncel

Tır 2 Araca Çarptı (4)

Kazada ÖLÜ SAYISI 9 OLDU Konya Valiliği tarafından kazanın ardından yapılan açıklamada, 7 kişinin olay yerinde, 3 kişinin de kaldırıldıkları hastanede öldüğü ve 11 kişinin de yaralandığı basın açıklamasıyla ve resmi internet sitesinde duyuruldu.

09.04.2014 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada ÖLÜ SAYISI 9 OLDU

Konya Valiliği tarafından kazanın ardından yapılan açıklamada, 7 kişinin olay yerinde, 3 kişinin de kaldırıldıkları hastanede öldüğü ve 11 kişinin de yaralandığı basın açıklamasıyla ve resmi internet sitesinde duyuruldu. Yetkililer ölenlerden 9'unun adını verirken, bir kişinin kimliğinin henüz belirlenemediği açıkladı. Ancak kimliği açıklanmayan kişinin de 21 yaşındaki Sadrettin Topal olduğu ve kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde doktorların müdahalesiyle yaşama döndürüldüğü ortaya çıktı.

YARALILARIN DURUMU

Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırılan ve reanimasyon ünitesinde tedavi altında olan başından ağır yaralanan Fadimana Bakırcı'nın başında kırıklar olduğu ve uyutulduğu, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan ağır yaralı Kadir Büyüksarı'nın da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinde ölen 7 kişinin cesedinin otopsi yapılmak üzere Sarayönü Devlet Hastanesi'ne Morgu'na kaldırıldı.

Bu arada kazaya neden olan TIR şoförü Halil İbrahim Esen'in takografı saat 02.00 sıralarında taktığı ve hızının ise 84 kilometre olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır 2 Araca Çarptı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement