Tır Dorsesindeki Prefabrik Trafo Köprüye Takıldı - Son Dakika
Güncel

Tır Dorsesindeki Prefabrik Trafo Köprüye Takıldı

Tır Dorsesindeki Prefabrik Trafo Köprüye Takıldı

Esenler'de TIR dorsesindeki prefabrik trafo, 4 metre 70 santimetre yüksekliğindeki köprüye takıldı.

16.07.2014 04:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de TIR dorsesindeki prefabrik trafo, 4 metre 70 santimetre yüksekliğindeki köprüye takıldı.

Ankara'da bir firmadan aldığı tek katılı prefabrik elektrik trafosunu 06 FA 4054 dorsesine yükleyen Mustafa Göktaş, trafoyu Davutpaşa'daki Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsüne götürmek için 06 FA 6421 plakalı TIR'ıyla yola çıktı. Göktaş, dün saat 21.00 sıralarında O-3 Karayolu Bayrampaşa istikametinde seyir halindeyken, TIR'ın dorsesi yüksekliği 4 metre 70 santimetre yazan Atışalanı Köprüsü'ne takıldı. Kazanın ardından elektrik trafosunda ufak çapta maddi hasar meydana geldi; köprüde ise herhangi bir hasar oluşmadı.

Mustafa Göktaş, yoldaki trafiğin azaldığı bir sırada da TIR'ın körükleri indirip, yolun en sol şeridini kullanarak köprü altından kendi imkanlarıyla geçti. TIR şoförü daha sonra, prefabrik elektrik trafoyu değiştirmek üzere Ankara'ya geri götürdü.

Ankara'dan İstanbul'a gelirken yolda 4 metre 30 santimetre yüksekliğindeki Hereke Köprüsü'nden geçtiğini iddia eden Göktaş, "Köprüde 4 metre 70 santimetre yazıyordu; ben de yavaşça girdim ama değdi. Polisi çağırdım rapor tutacağız; bekliyoruz. Her yerde tabelalara güveniyoruz her yerde geçiyor. Şimdi burada geçmeyince yapacak bir şey yok. ya asfalt atılmasından ya da köprünün meyilli olması sebebiyle kaldık. Ankara'dan aldığım trafoyu Yıldız Teknik Üniversitesi'ne götürecektim. Ankara'dan İstanbul'a gelirken yolda Kocaeli Hereke Köprüsü'nden geçtim, oranın yüksekliği 4 metre 30 santimetreydi. Yolda 4 metre 50 santimetre yazandan da geçtim. Burada 4 metre 70 santimetre yazmasına rağmen geçmedi. Burada takıldık kaldık" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır Dorsesindeki Prefabrik Trafo Köprüye Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement