Tır'ı Gelin Arabası Yaptı, Trafik Cezası Yedi - Son Dakika
Güncel

Tır'ı Gelin Arabası Yaptı, Trafik Cezası Yedi

Tır\'ı Gelin Arabası Yaptı, Trafik Cezası Yedi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, TIR şoförlüğü yapan Anıl Çelik, düğününde TIR'ı gelin arabası yaptı.

27.10.2014 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, TIR şoförlüğü yapan Anıl Çelik, düğününde TIR'ı gelin arabası yaptı. Damat, süslediği TIR'ın direksiyonuna geçerek, gelin Bahar Ercan'ı aldıktan sonra kendisine eşlik eden iki TIR'cı arkadaşıyla birlikte TIR'dan düğün konvoyu oluşturdu. Şehir merkezine giren 3 TIR'a trafik ekipleri tarafından ceza kesildi.

İnegöl'de TIR şoförlüğü yapan Anıl Çelik (22), hayalini kendi düğününde gerçekleştirdi.

Dorsesi çıkarılıp renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen TIR'ın direksiyonuna geçen damat Çelik, gelin Bahar Ercan'ı evinden aldıktan sonra arkadaşlarının TIR'ları ile birlikte ilçenin cadde ve sokaklarından konvoy yaptı.

TIR'ların giriş yapmasının yasak olan Atatürk Bulvarına da giren konvoydaki 3 TIR'a ekipler tarafından 70'er lira trafik cezası kesildi. İlçe merkezinden çıkarılan TIR konvoyu daha sonra düğün salonuna geldi. Gelini indirdikten sonra gazetecilere açıklama yapan Damat Anıl Çelik, hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Çelik, "Amacımız daha fazla TIR'la düğün konvoyu yapmaktı ama daha önceden planlanamadığı için az oldu sayımız. Çok güzel bir duygu. Trafik cezası da yedik ama önemli değil. Böyle önemli bir günde cezalar sıkıntı değil" diye konuştu.

Gelin Bahar Ercan de çok mutlu olduklarını belirterek, "Zaten nişanlımın hayaliydi böyle bir gelin arabası. Hayalini gerçekleştirdik mutluyuz" dedi. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır'ı Gelin Arabası Yaptı, Trafik Cezası Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement