Tır Köprünün Bariyerlerine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tır Köprünün Bariyerlerine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı

Tır Köprünün Bariyerlerine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı

Adıyaman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR köprü bariyerlerine çarptı.

04.10.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR köprü bariyerlerine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Osman Kırcalı (44) idaresindeki 46 PA 157 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Adıyaman- Gölbaşı karayolu Börgenek köyü yakınlarında bulunan Göksu Köprüsü üzerinde bariyerlere çarptı. Kazada camdan dışarı fırlayan TIR sürücüsü Osman Kırcalı köprüden aşağıya düşerek hayatını kaybetti. TIR içerisinde sıkışan Feramuz İ. ise olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Feramuz İ., olay yerinde 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tır Köprünün Bariyerlerine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümrük Muhafaza Ekipleri Kaçakçılara Büyük Darbe İndirdi
    09:16 Gümrük Muhafaza Ekipleri Kaçakçılara Büyük Darbe İndirdi

    Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından İstanbul, İzmir, Van ve Artvin illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda kaçakçılara büyük darbe indirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde, elektronik sigara tütünü, kaçak cep telefonu ve diğer muhtelif eşyalar ele geçirildi. Son iki haftada gerçekleştirilen operasyonlar sayesinde yaklaşık 142 milyon Türk Lirası değerinde kaçakçılık girişimi engellendi.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, çiftçilerle buluştu ve yatırım sözleri aldı
    09:09 MHP Milletvekili Baki Ersoy, çiftçilerle buluştu ve yatırım sözleri aldı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Şeker'in düzenlediği iftar programında çiftçilerle bir araya geldi. Ersoy, programda Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'dan Sarıoğlan için yem fabrikası sözü aldıklarını belirtti. Ayrıca Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı telefon görüşmesinde Pınarbaşı ilçesindeki TOKİ projesinin mayıs ayında ihaleye çıkacağını öğrendiğini ifade etti.

  • Düzce'de Trafik Denetimlerinde 12 Bin 321 Araça Cezai İşlem Uygulandı
    09:09 Düzce'de Trafik Denetimlerinde 12 Bin 321 Araça Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de yapılan trafik denetimlerinde 12 bin 321 aracın bin 539'una çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı. Denetimlerde 122 araç trafikten men edilirken, 2 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı. Toplamda 217 bin 103 lira cezai işlem uygulandı.

  • İstanbul serbest piyasada dolar 32,3110 liradan, avro 34,9690 liradan güne başladı
    09:08 İstanbul serbest piyasada dolar 32,3110 liradan, avro 34,9690 liradan güne başladı

    İstanbul serbest piyasada doların alış fiyatı 32,3090 lira, satış fiyatı ise 32,3110 lira olarak belirlendi. Avronun alış fiyatı 34,9670 lira, satış fiyatı ise 34,9690 lira olarak açıklandı. Dün doların satış fiyatı 32,2700 lira, avronun satış fiyatı ise 34,9050 lira idi.

  • Erciyes Üniversitesi'nde Sıfır Atık Günü etkinliği düzenlendi
    09:07 Erciyes Üniversitesi'nde Sıfır Atık Günü etkinliği düzenlendi

    Erciyes Üniversitesi, '30 Mart Sıfır Atık Günü' dolayısıyla etkinlik düzenledi. Etkinlikte, çevre sorunları ve temiz üretim konularında bilinç oluşturulması hedeflendi. Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, kaynakların sınırlı olduğunu vurgulayarak, çocuklarda sıfır atık bilincinin oluşturulmasının önemine dikkat çekti. Programda, üniversitenin sıfır atık yolculuğu ve plastik atıklarla ilgili sunumlar yapıldı.

  • KAYÜ'de Mart Kütüphaneler Haftası etkinliği düzenlendi
    09:03 KAYÜ'de Mart Kütüphaneler Haftası etkinliği düzenlendi

    Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Mart Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, kitap okumanın önemini vurguladı. Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilerin kişisel gelişimine katkıda bulunacak kitapları hediye etti.

  • İzmir'de 26 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
    09:01 İzmir'de 26 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

    İzmir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 26 kilo 150 gram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun bilgilerini sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Başkan Pekmezci, Tuzcuzade Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi
    08:59 Başkan Pekmezci, Tuzcuzade Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi

    Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Tuzcuzade Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle buluşmasına yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, Başkan Pekmezci'yi sevgi gösterileriyle karşıladı. Başkan Pekmezci, mahalle sakinlerine 5 yıllık görev süresini anlattı ve vatandaşların taleplerini dinledi.

  • Bayburt Valisi Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda İftar Programında Öğrencilerle Buluştu
    08:58 Bayburt Valisi Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda İftar Programında Öğrencilerle Buluştu

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda barınan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Vali Eldivan, iftar sonrasında öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Vali Eldivan, taleplerin çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Vali Eldivan, öğrencilere Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

  • Mersin'de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 4 Tutuklama
    08:48 Mersin'de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 4 Tutuklama

    Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda silah kaçakçılığı yapan 4 şüpheli yakalandı ve tutuklandı. Operasyonda ele geçirilen silahlardan birinin şüpheli ölüm olayında kullanıldığı belirlendi.


Advertisement