Tır Şoförünün Kurusıkı Tabancayla İntihar Şovu - Son Dakika
Güncel

Tır Şoförünün Kurusıkı Tabancayla İntihar Şovu

BURSA'da, kredi ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için bunalıma girdiği öne sürülen 48 yaşındaki Süleyman B., başına kurusıkı tabanca dayayarak kendini TIR'a kilitledi.

19.02.2017 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'da, kredi ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için bunalıma girdiği öne sürülen 48 yaşındaki Süleyman B., başına kurusıkı tabanca dayayarak kendini TIR'a kilitledi. Camdan giren arkadaşı, Süleyman B.'yi ikna ederek polise teslim olmasını sağladı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Davutkadı Mahallesi Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'nde meydana geldi. Toplam 30 bin lira kredi ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için bunalıma girdiği öne sürülen TIR şoförü evli 2 çocuk babası Süleyman B., kendini kullandığı TIR'ın şoför kabinine kilitleyerek başına tabanca dayadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Süleyman B.'yi araçtan indirmek için uzun süre ikna etmeye çalıştı. Süleyman B.'yi tanıyan esnaf da, çay ikram etti. Süleyman B. olay yerine çocuklarının gelmesine rağmen ikna olmazken, babalarının elinde tabancayı gören çocuklar korku dolu anlar yaşadı. Daha sonra bir arkadaşı TIR'ın camından içeri girerek, Süleyman B.'yi ikna etti. Polis tarafından kontrol altına alınan ve elindeki tabanca kurusıkı olduğu anlaşılan Süleyman B. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır Şoförünün Kurusıkı Tabancayla İntihar Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ve Washington'a yapacağı ziyaretler için hazırlıklara başladı
    13:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ve Washington'a yapacağı ziyaretler için hazırlıklara başladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk yurt dışı ziyaretini 22 Nisan'da Irak'ın başkenti Bağdat'a yapacak. Ardından 9 Mayıs'ta ABD Başkanı Joe Biden'ın davetlisi olarak Washington'a gidecek. Ziyaretlerde terörle mücadele, savunma sanayi, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci gibi konular ele alınacak.

  • Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı
    13:08 Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı

    Gaziantep Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, şehirdeki baklava satışlarının bu yıl Ramazan ayında önemli bir artış gösterdiğini ve geçen yıla göre satışların 85 tona yükseldiğini belirtti. Katmerci, bu artışın Gaziantep'in geleneksel lezzetlerine olan ilginin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ramazan ayının bereketiyle birlikte Gaziantep baklavasına olan talebin arttığı ve bu durumun satışlara olumlu yansıdığı ifade edildi. Geçen yıla göre yeni bir rekora imza atan Gaziantep, bu yıl 85 ton baklava sattı ve hedeflerinin 100 ton baklava satışı yapmak olduğunu açıkladı. En çok tercih edilen baklavanın klasik Gaziantep baklavası olduğu da belirtildi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.


Advertisement