Suudi Arabistan, Kızıldeniz'deki İki Adayı Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Suudi Arabistan, Kızıldeniz'deki İki Adayı Kaybetti

Mısır'da Kahire İdare Mahkemesinin Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a geçmesini sağlayan Kızıldeniz Sınır Anlaşması'nı iptal ettiği bildirildi.

21.06.2016 15:20  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kahire İdare Mahkemesi, bugün görülen duruşmada 8 Nisan'da Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in Mısır ziyareti esnasında imzalanan Kızıldeniz Sınır Anlaşmasının iptaline hükmetti.

MISIR, 8 NİSAN'DA İMZALANAN ANLAŞMA İLE BIRAKMIŞTI

Mısır, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in ülkeyi ziyareti sırasında
8 Nisan'da imzalanan yeni sınır anlaşmasıyla iki adayı Suudi Arabistan'a bırakmıştı.

Mısırlı avukatlar Halid Ali ve Ali Eyyub, sınır anlaşmasının iptali için 10 Nisan'da dava açmış ilk durumşa 17 Nisan'da görülmüştü.

Suudi Arabistan, Kızıldeniz'deki İki Adayı Kaybetti

Suudi Arabistan, Kızıldeniz\'deki İki Adayı Kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suudi Arabistan, Kızıldeniz'deki İki Adayı Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • selim: Ne kadar cehalet sahibi beyni küflenmiş var dünyada AKP adaları vermişmiş ulan o adaları Atatürk ün anlaşmaya gonderdiği sagır İsmet tarafından bizzat verildi 2023 de de o hainlerin vedigini. AKP alacak 49 4 Yanıtla
  • Gevasli: Suudi arabistan üzülmesin gelsin ya ege yada kibristan adalardan verelim nasil olsa akp nin babasinin mali yunanlilar el koyuyor adamlarin sesi cikmiyor size haydi haydi verirler yeterki dalirlarin ucunu gösterin. 21 3 Yanıtla tax: Koyun hursit keci,kocbaba biraz aradtirirsaniz yunanistanin akp hükümeti zamaninda 16 adaciga elkoyfugunu görürsünüz. 21 0

Advertisement