Tire'de 22 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci Sokaklara Taştı - Son Dakika
Yerel

Tire'de 22 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci Sokaklara Taştı

Tire\'de 22 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci Sokaklara Taştı

Bölgesel Amatör Lig sekizinci gurupta mücadelesini sürdüren Lider Tire 1922, dün Erdek deplasmanında kazandığı son maçla şampiyonluğunu ilan etti.

22.04.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig sekizinci gurupta mücadelesini sürdüren Lider Tire 1922, dün Erdek deplasmanında kazandığı son maçla şampiyonluğunu ilan etti. Erdekspor'u 0-1 skorla geçen Tire 1922 takımı, şampiyonluk sevincini ilk olarak Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçekle paylaştı.

Şampiyonluk sonrası Erdek'ten yola çıkan takım saat 23: 00 sularında Tire'ye konvoyla giriş yaptı. Tire 1922'li futbolcu yönetici ve Başkan Çiçek'i Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 1500 kişilik taraftar gurubu karşıladı. Davul zurna ve havai fişek gösterisi ile karşılanan takım tezahüratlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Kutlamalara Tire İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de katıldı.

Davul ve zurna eşliğinde yapılan kutlamalarda kısa bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "Sevgili Tireliler 1973 yılından bu yana şampiyonluk görmemiştik. Aradan 40-41 yıl geçti. 41 kere maşallah diyoruz. İnşallah daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Üçüncü Lig'e artık çok yakınız. Üçüncü Ligde de fazla eylenmeden üst liglere doğru çıkacağız. Neden biz de bir Akhisar gibi olmayalım? Tireliler'e bu şampiyonluğu hediye ediyorum." dedi. Yapılan konuşmaların ardından futbolcular taraftarlar ve teknik heyet şampiyonluğu davul zurna eşliğinde kutladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tire'de 22 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk Sevinci Sokaklara Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement