Tire'de Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tire'de Katil Zanlısı Yakalandı

Tire\'de Katil Zanlısı Yakalandı

İzmir'in Tire İlçesi'nde, geçen yıl uğradığı silahlı saldırıda ölen 52 yaşındaki Süleyman Eteş'in katil zanlısı olduğu, bu yıl ise bir kahveye yapılan ve 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda yer aldığı iddia edilen 41 yaşındaki H.B, jandarma tarafından yakalandı.

13.05.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Tire İlçesi'nde, geçen yıl uğradığı silahlı saldırıda ölen 52 yaşındaki Süleyman Eteş'in katil zanlısı olduğu, bu yıl ise bir kahveye yapılan ve 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda yer aldığı iddia edilen 41 yaşındaki H.B, jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen H.B. tutuklandı.

Tire Belediyesi'nden emekli olduktan sonra taksicilik yapan, evli ve iki çocuk babası Süleyman Eteş, geçen yıl 16 Eylül'de, oto kiralama işi yapan arkadaşının Fatih Mahallesi'ndeki işyerine gitti. Dükkanda 4 arkadaşıyla sohbet ederken, içeri giren kimliği belirsiz 40 yaşlarındaki bir erkek, Eteş'e dört el ateş edip kaçtı. Boynundan yaralanan Eteş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Geçen 19 Nisan'da ise Tire- Ödemiş Karayolu üzerindeki Gökçen Mahallesi'ndeki kahvenin önüne otomobille gelen kimliği belirsiz 3 kişi, av tüfekleri ve tabancayla içeriyi yaylım ateşine tuttu. Araçtan inip bir süre ateş etmeyi sürdüren saldırganlar, olay yerine geldikleri plakası belirsiz otomobile binerek kaçtı. Saldırıda Remzi Çelebi öldü, 10 kişi ise yaralandı.

TUTUKLANDI

Her iki olayla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, ilk olayın katil zanlısı olduğunu belirlediği, ikinci saldırıda da yer aldığı belirtilen H.B.'yi, dün Ödemiş'te yakalayarak gözaltına aldı. Tire İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen H.B.'nin suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen H.B., tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tire'de Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement