Tire'de "Ortak Akıl Toplantısı" - Son Dakika
Yerel

Tire'de "Ortak Akıl Toplantısı"

TOBB Akreditasyon Sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı, Tire Ticaret Odası’nda yapıldı.

26.11.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Akreditasyon sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı, Tire ilçesinde yapıldı.

Tire Ticaret Odası'nda yapılan toplantıya, çevre il ve ilçelerden ticaret, sanayi odalarının genel sekreterleri ile borsaların temsilcileri katıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, "Tire, köyleriyle birlikte 80 bin nüfuslu bir kent. Kentin bu güne dek geçim kaynakları tarım ve hayvancılık olmasına karşın sanayileşmeye de çalışan bir kent. Göç almadan güç kazanan bir kent. Bu başarıyı da sürdürmek istiyoruz. Tire Organize Sanayi Bölgesi bizim gözbebeğimiz" dedi.

Akreditasyon Sistemi'nin Tire Ticaret Odası'nı kurumsallaşma ile disiplin altına aldığını kaydeden Çapkınoğlu, "Bu disiplini kazanmak kolay olmadı. Akreditasyon sürecinde yapılan denetimlerde çoğu zaman öyle zorlandık ki neredeyse vazgeçme noktasına geldik ancak yine de yılmadan çalıştık ve başardık. Öncelikle Genel Sekreterimiz Aydın Taşan başta olmak üzere odamız çalışanlarına teşekkür ediyorum. Akreditasyon sürekli bir süreç. Toplantılarımız da sürecek. Önümüzdeki dönem küçük odaların kapatılması ile ilgili bir süreç yaşayacağız gibi görünüyor. İnşallah düşündüğümüz kadar kötü sonuçlanmaz bu süreç" diye konuştu.

Toplantıda, TOBB Akreditasyon Sistemi Uygulama Örnekleri sunumunu, Tire Ticaret Odası Genel Sekreteri Aydın Taşan yaptı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tire'de 'Ortak Akıl Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement