Tire'de Sır Cinayet - Son Dakika
Güncel

Tire'de Sır Cinayet

Tire\'de Sır Cinayet

İzmir'in Tire İlçesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, arkadaşının işyerinde oturan 52 yaşındaki Feray Ateş'i tabancayla vurarak öldürdü.

18.09.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Tire İlçesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, arkadaşının işyerinde oturan 52 yaşındaki Feray Ateş'i tabancayla vurarak öldürdü. Polis kaçan şüphelinin yakalanması çalışma başlattı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Fatih Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'nde meydana geldi. Tire Belediyesi'nden emekli olduktan sonra taksicilik yapan evli ve iki çocuk babası Feray Ateş, oto kiralama işi yapan arkadaşının işyerine gitti. İşyerinde 4 arkadaş sohbet ederlerken, içeri giren 35- 40 yaşlarındaki bir erkek, Feray Ateş'e 4 el ateş edip kaçtı. Boynundan ve şah damarından vurulan Ateş, kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, Ateş'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Feray Ateş'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonrası Ateş'in cenazesi, bugün Tire'de toprağa verildi. Ateş'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi, gözyaşı döktü. Kaçan şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tire'de Sır Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement