Tırın Çarpması Sonucu Şehit Olan Jandarma Eri Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tırın Çarpması Sonucu Şehit Olan Jandarma Eri Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenaze töreninden detay görüntüler İzmir İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ile Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep'in detay görüntüleri - Aksaray'da kaza yerinde güvenlik önlemi almaya çalışırken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma eri, İzmir'de toprağa verildi Aksaray'da, bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası çevrede güvenlik önlemi almaya çalışırken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma eri Ahmet Altun'un cenazesi, ailesinin yaşadığı İzmir'de toprağa verildi.

20.07.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenaze töreninden detay görüntüler

İzmir İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ile Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep'in detay görüntüleri - Aksaray'da kaza yerinde güvenlik önlemi almaya çalışırken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma eri, İzmir'de toprağa verildi

Aksaray'da, bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası çevrede güvenlik önlemi almaya çalışırken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma eri Ahmet Altun'un cenazesi, ailesinin yaşadığı İzmir'de toprağa verildi.

Şehit er Altun'un Türk bayrağına sarılı naaşı, Karşıyaka'daki Beşikçioğlu Camisi'ne getirildi. Buradaki törene, şehidin annesi Bedriye, babası Mehmet, kardeşleri ve yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, şehidin anne, baba ve kardeşlerinin yanına gelen Orgeneral Recep, aileye başsağlığı diledi, baba Mehmet Altun'u teselli etti.

Şehit jandarma er Altun'un cenazesi, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Kadifekale'deki şehitliğe defnedildi.

Öte yandan İzmir İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ile Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Recep'in bir süre görüştüğü, bilgi alışverişinde bulunduğu görüldü

Cenaze namazından sonra gazetecilerin FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili sorusuna cevap vermek istemeyen Orgeneral Recep, "Biz söyleyeceklerimizi söyledik, teşekkür ederim." demekle yetindi.

Olay

Aksaray'da bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrasında çevrede güvenlik önlemi almaya çalışan jandarma er Ahmet Altun, tırın çarpması sonucu şehit olmuş, iki polis memuru ve bir vatandaş da yaralanmıştı.

Tırın Çarpması Sonucu Şehit Olan Jandarma Eri Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tırın Çarpması Sonucu Şehit Olan Jandarma Eri Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement