Tıroid ve Meme Kanseri Konulu Uluslararası Sempozyuma Destek - Son Dakika
Güncel

Tıroid ve Meme Kanseri Konulu Uluslararası Sempozyuma Destek

Tıroid ve Meme Kanseri Konulu Uluslararası Sempozyuma Destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) katkılarıyla Liv Hospital ve dünyaca ünlü kanser merkezi Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSCC) işbirliğinde çağımızın hastalığı kanserle ilgili İstanbul’da bir sempozyum düzenlendi.

22.09.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) katkılarıyla Liv Hospital ve dünyaca ünlü kanser merkezi Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSCC) işbirliğinde çağımızın hastalığı kanserle ilgili İstanbul'da bir sempozyum düzenlendi.

Faaliyet gösterdiği ülkelerde birçok alanda önemli projelere imza atan TİKA, uluslararası anlamda düzenlenen sempozyum ve programlara destek vermeye devam ediyor. Bu çerçevede TİKA'nın katkılarıyla Liv Hospital ve dünyaca ünlü kanser merkezi Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSCC) işbirliğinde çağımızın hastalığı kanserle ilgili ortaklaşa bir sempozyum düzenlendi. İlki 2013 yılında Kolorektal Kanserli Hastalara Kişiselleştirilmiş Yaklaşımlar adı altında gerçekleştirilen sempozyumun ikincisi tiroid ve meme kanseri konusuyla İstanbul'da gerçekleştirildi Sempozyumun ilk bölümünde meme ve tiroid kanserine ilişkin halk söyleşisi düzenlendi. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği sempozyumda meme ve tiroid kanseri ile ilgili yeni tanı, tedavi ve cerrahi yöntemler anlatıldı.

Sempozyumda dünyaca ünlü kanser merkezi Memorial Sloan Cancer Center Tiroid Cerrahı Dr. Ashok R. Shaha, ve Meme Cerrahı Dr. Hiram S. Cody'nin meme ve tiroid kanseriyle ilgili son gelişmeleri ve en yeni tedavi yöntemlerini Türkmenistan, Moldova, Libya, Gürcistan, Bosna Hersek, Sudan ,Yemen, Makedonya, Mısır ve Kosova'dan TİKA'nın destekleri ile İstanbul'a gelen 37 doktor ile paylaşmaları sağlandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tıroid ve Meme Kanseri Konulu Uluslararası Sempozyuma Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement