Tiryaki ve Yalçın Anıldı - Son Dakika
Yerel

Tiryaki ve Yalçın Anıldı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde geçen yıl terör örgütü PKK mensuplarınca öldürülen HÜDA-PAR'lı Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın mezarı başında anıldı.

23.10.2015 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde geçen yıl terör örgütü PKK mensuplarınca öldürülen HÜDA-PAR'lı Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın mezarı başında anıldı.

Tirkayi ve Yalçın'ın mezarına gelen aralarında HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl'ün de yer aldığı grup, dua etti.

Kanaat önderi Sahap Korkutata yaptığı konuşmada, İslam davası dışında şehitlerine sahip çıkan bir toplumun bulunmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen yıl katledilen Cengiz ve Fethi şehadetleri bize gün be gün can veriyor. Bundan dolayıdır ki biz bunlara müteşekkiriz. Bizim davamız öyle bir davadır ki bizi katledenlere beddua yerine 'Allah onları ıslah etsin' diyoruz. Tekrar bu mazlum kardeşlerimize Allah'tan rahmet aileleri ve arkadaşlarına da sabır diliyorum."

Fethi Yalçın'nın kardeşi Murat Yalçın ise katil yerine kurban olmanın Allah'ın rızasını kazanmak olduğunu dile getirerek, "O mazlumdu, insanlara zararı dokunmayan, herkesin iyiliğini isteyen biriydi. Böyle hunharca bir ölümü hak etmemişti" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tiryaki ve Yalçın Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement