Tişörtlerin Geliri 'down Sendromu Akademisi'ne Aktarılacak - Son Dakika
Güncel

Tişörtlerin Geliri 'down Sendromu Akademisi'ne Aktarılacak

Tişörtlerin satışından elde edilecek gelir Down Sendromu Derneği'nin Kartal'da açtığı 'Down Sendromu Akademisi'ne aktarılacak.

06.04.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canan Ergüder'der Barış Kılıç'a, Özge Ulusoy'dan Bengü'ye 20 ünlü isim down sendromlu çocuklar 'Hikâyeme Ortak Olur Musun' adlı sosyal sorumluluk projesinde buluştu. Down sendromlu miniklerin sosyalleşmesini sağlamak ve hayatlarına artı 1 değer katmayı amaçlayan projeye sanat, cemiyet, spor ve iş dünyasının sevilen isimlerinden destek yağdı.

Marmara Forum'un down sendromlu çocukların hayatlarına değer katmak için organize ettiği projenin yapımcılığını Selçuk Kaya üstlendi. Proje kapsamında Down sendromlu miniklerle birlikte özel tişörtler tasarlayan Barış Kılıç, Bengü, Sercan Badur, Canan Ergüder, Damla Sönmez, Özge Ulusoy, Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Naz Elmas, Ayşe Tolga, Özge Uzun, Nur Yerlitaş, Esin Övet, Emre Buga, Canan Hoşgör, Özgül Kavruk, Emel Yıldırım, gibi ünlü isimler, proje kapsamında önceki gün stüdyoya girdi ve Down sendromlu miniklerle birlikte tasarladıkları tişörtleri giyip Ozan Güzelce'nin objektifinin karşısına geçti.

Ünlü isimlerin Down sendromlu miniklerle birlikte tasarladığı tişörtler 30'ar adet çoğaltılarak satışa sunulacak. www.downturkiye.com ve Marmara Forum'da kurulacak olan özel alanda satışa çıkarılacak tişörtlerden elde edilen gelir, Down Sendromu Derneği'nin Kartal'da açtığı Down Sendromu Akademisi'ne aktarılacak. Marmara Forum'daki satışları ise 15 gün boyunca bizzat down sendromlu çocuklar yapacak.

Barış Kılıç – Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Down sendromlu çocukların hayatımıza daha fazla dahil olmaları için elimden geleni her zaman yapmaya hazırım.

Canan Ergüder – Bu kadar önemli bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer aldığım için çok mutluyum. Proje kapsamında down sendormlu çocukla bir araya gelerek özel tişörtler tasarladık. Projeyi sonuna kadar destekliyorum. Bu tarz projelerin başarısı çocuklarımızın hayatımıza olan katkılarını pekiştireceğini düşünüyorum. Biz çocukların hikayelerine azda olsa ortak olduk. Şimdi sıra sizde… Desteklerinizi bekliyoruz.

Bengü – Down sendromlu çocuklarımızla beraber muhteşem tişörtler tasarladık. Hayata +1 Değer katmaya çalıştık. Çocuklarımızın sosyalleşmesi için herkese ihtiyacımız var. Onları ne kadar çok desteklersek o kadar başarılı oluruz. Farkındanlığımızı arttırmak için herkesi projemize ortak olmaya davet ediyoruz.

İvana Sert – Ben tişörtümü Mehmet Akif ile beraber tasarladım. Sık sık Mehmet Akif ile bir araya geldim. Ateş ile de iyi anlaşan Mehmet Akif'in oğlum Ateş'ten hiçbir farkı yok. Biz bunu biliyoruz ve sonun kadar projeyi destekliyoruz.

Özge Ulusoy – Ben tişörtümü 3 muhteşem çocuk ile tasarladım. Biz proje sayesinde down sendromlu çocuklarımıza destek olmaya çalıştık. Onların bizden tek farkları dünyayı bizden daha fazla seviyor olmaları. Çocuklarımızın farkındalığını arttırmak ve sosyalleşmesine destek olmak için herkesi projemize dahil olmaya çağırıyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tişörtlerin Geliri 'down Sendromu Akademisi'ne Aktarılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement