Süheyl Uygur: Başımız Sağolsun - Son Dakika
Güncel

Süheyl Uygur: Başımız Sağolsun

Süheyl Uygur: Başımız Sağolsun

Süheyl Uygur, "Çok üzüntülüyüz. Bize hep durumunu sorardınız. Biz de bilgi verirdik. Ama kaybettik babamızı. Başımız sağolsun." dedi.

18.11.2013 22:53  Güncelleme: 00:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vefat eden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un doktoru Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Kutlu Ufuk Altunbay, Uygur'un tedavisinin bir süre iyi gittiğini ancak son on günde kanda bir madde geliştiğini belirterek, "Bilinci gitti, tansiyonu düştü, ateşi yükseldi. Buna bağlı bu akşam solunumu iyice gerileyince, solunum cihazına bağladık" dedi.

Uygur'un vefat ettiği Medistate Kavacık Hastanesi'nde basın toplantısı düzenleyen Altunbay, usta sanatçının hastanelerine 26 gün önce geldiğini ifade etti.

Nejat Uygur'un idrar yolları ve solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle kendilerine başvurduğunu bildiren Altunbay, "Tedavisi iyi gitmekteydi ancak son on gündür kanda bir madde gelişti. Bilinci gitti, tansiyonu düştü, ateşi yükseldi. Buna bağlı bu akşam solunumu iyice gerileyince, solunum cihazına bağladık. Saat 19.50'de Nejat Bey'i kaybettik" diye konuştu.

Behzat Uygur: "Yaptığı herşeyle hatırlanacaktır"

Uygur'un oğlu Behzat Uygur da babalarının herkes tarafından sevildiğini dile getirerek, "O herkesin babası. Herkesi akrabam gibi görüyorum, seyirci olarak değil. Annem kocasını kaybetti. Sevenleri Nejat Uygur'u kaybetti. Biz babamızı kaybettik. Bundan sonra yaptığı herşeyle hatırlanacaktır. Bundan sonra ölümsüzdür Nejat Uygur. Başımız sağolsun. Sanırım Çarşamba günü vedayı gerçekleştireceğiz Teşvikiye Camisi'nde. Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Babam her zaman 'büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, ortancaların alnından öperim' derdi. Biz de öyle veda edelim" ifadelerini kullandı.

Süheyl Uygur ise Türkiye'nin bir efsaneyi kaybettiğini anlatarak, şunları söyledi:

"Çok üzüntülüyüz. Bize hep durumunu sorardınız. Biz de bilgi verirdik. İnternet sitelerinde, hep yalan haberler çıkardı. Ama kaybettik babamızı. Başımız sağolsun."

Basın toplantısına katılan Uygur'un oğulları Süha, Ahmet ve Kemal Uygur'un da gözyaşlarını tutamadığı görüldü. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Süheyl Uygur: Başımız Sağolsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement