Tiyatrolar Günü'nde 1. Yaş Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Tiyatrolar Günü'nde 1. Yaş Kutlaması

Tiyatrolar Günü\'nde 1. Yaş Kutlaması

Maltepe'nin yerleşik ilk özel tiyatrosu olan "Emin&Hayat Olcay Atölye Sanat Tiyatrosu"nun birinci kuruluş yıldönümü düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

28.03.2015 13:47  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emin ve Hayat Olcay, kuruluş günü için hazırlanan pastayı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'la birlikte kesti.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde, "Emin&Hayat Olcay Atölye Sanat Tiyatrosu" birinci yılını, düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Maltepe'nin yerleşik ilk özel tiyatrosu olma unvanını da elinde bulunduran tiyatroda düzenlenen etkinliğe, Emin Olcay ve eşi Hayat Olcay'ın yanı sıra, Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve çok sayıda sanatsever katıldı. Etkinlikte, "İnşaat Atölyesi'nden Sanat Atölyesi'ne" konulu barkovizyon gösterisinin yanı sıra, "Müzik Atölyesi" ve "Tiyatro Atölyesi" gösterisi, drama gösterisi ve projeksiyon gösterileriyle izleyenler keyifli anlar yaşadı.

PASTAYI, "KILIÇ"LA KESTİLER

Gösterilerin ardından gerçekleştirilen kokteylde Emin ve Hayat Olcay birinci kuruluş yıldönümü için hazırlanan pastayı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'la birlikte kesti. Kokteylde ayrıca Başkan Kılıç, sanatseverlerle, kültür-sanat üzerine kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatrolar Günü'nde 1. Yaş Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını desteklediklerini açıkladı. Murillo, Orta Doğu'da yaşanan şiddetin son bulması ve barışın sağlanması için Filistin sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısında bulunmuştu.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement