Tkbl Spor-Toto Play-Offları Basın Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Tkbl Spor-Toto Play-Offları Basın Toplantısı Düzenlendi

Tkbl Spor-Toto Play-Offları Basın Toplantısı Düzenlendi

Tkbl Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı düzenlendi Galatasaray başantrenörü Ekrem Memnun "Amacımız ligi yeniden şampiyon bitirmek" Edirne Belediyesi Edirnespor başantrenörü Mehmet Can ÖztürkEdirnespor'un bütçeleri doğrultusunda play-off'a yükselmesinden çok mutluyuz" AGÜ Spor başantrenörü Ayhan Avcı "Her sezon daha iyi olmak bizim prensibimiz. Play-off'ta da daha yukarısını istiyoruz" Orduspor başantrenörü Alper Durur "Takım oyununu yansıtarak her maçı kazanmak istiyoruz" Fenerbahçe başantrenörü Jacek Winnicki "Beşiktaş ile şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum" Beşiktaş başantrenörü Ömer Buharalı "Saha avantajı Fenerbahçe'de ama sezon içindeki iki maçı kazanmamızı sağlayan oyunu tekrarlamak istiyoruz" İstanbul Üniversitesi BGD başantrenörü Fırat Okul "Play-off'ta ilk turu geçmek ve ilk dört içerisinde yer almak istiyoruz" Adana ASKİ başantrenörü Kaan Artun "Adana'yı en iyi şekilde temsil etmek ve play-offlar'da yarı final istiyoruz" TKBL 2014-15 Sezonu Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

14.04.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tkbl Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı düzenlendi

Galatasaray başantrenörü Ekrem Memnun "Amacımız ligi yeniden şampiyon bitirmek"

Edirne Belediyesi Edirnespor başantrenörü Mehmet Can ÖztürkEdirnespor'un bütçeleri doğrultusunda play-off'a yükselmesinden çok mutluyuz"

AGÜ Spor başantrenörü Ayhan Avcı "Her sezon daha iyi olmak bizim prensibimiz. Play-off'ta da daha yukarısını istiyoruz"

Orduspor başantrenörü Alper Durur "Takım oyununu yansıtarak her maçı kazanmak istiyoruz"

Fenerbahçe başantrenörü Jacek Winnicki "Beşiktaş ile şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum"

Beşiktaş başantrenörü Ömer Buharalı "Saha avantajı Fenerbahçe'de ama sezon içindeki iki maçı kazanmamızı sağlayan oyunu tekrarlamak istiyoruz"

İstanbul Üniversitesi BGD başantrenörü Fırat Okul "Play-off'ta ilk turu geçmek ve ilk dört içerisinde yer almak istiyoruz"

Adana ASKİ başantrenörü Kaan Artun "Adana'yı en iyi şekilde temsil etmek ve play-offlar'da yarı final istiyoruz"

TKBL 2014-15 Sezonu Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşti. Play-Offlara kalma başarısı gösteren takımların başantrenör ve oyuncu nezdinde temsil edildiği basın toplantısında kulüpler eşleşmeleri değerlendirdiler ve hedeflerini dile getirdiler.

Toplantıya Adana ASKİ'den başantrenör Kaan Artun ve oyuncu Nilay Kartaltepe, Beşiktaş'tan başantrenör Ömer Buharalı ve oyuncu Gülşah Akkaya, Edirne Belediyesi Edirnespor'dan başantrenör Mehmet Can Öztürk ve oyuncu Ayşe Cora, Fenerbahçe'den başantrenör Jacek Winnicki ve oyuncu Cansu Köksal, Galatasaray Odeabank'tan başantrenör Ekrem Memnun ve oyuncu Nevriye Yılmaz, İstanbul Üniversitesi BGD'den genel koordinatör Murat Tümer, başşantrenör Fırat Okul ve oyuncu Özge Yavaş, Orduspor'dan başantrenör Alper Durur ve oyuncu Dilek Akıncı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını TBF Asbaşkanı Dinçer Çetintaş yaptı. Dinçer Çetintaş yaptığı konuşmada TKBL Play-Offlar'ının Spor Toto isim sponsorluğunda oynanacağını açıkladı Gerçekten çok güzel bir sezon oldu. Herkesi tebrik ederim. Takımlarımız gerek Avrupa'da, gerekse ligde çok güzel bir sezon yaşattı. Play-off daha da güzel geçecek. Umarım sonunda hak eden takım kazanır ve hepimiz alkışlarız.

TKBL play-off toplantısı kurumsallaşma adına bir ilk ve daha da iyi olacak. Aynı zamanda TKBL play-offlarına bir isim sponsoru ile giriyoruz. Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Spor Toto teşkilatının desteği ile bu play-offlar, TKBL 2014-15 Sezonu Spor Toto Play-Offları olarak oynanacak. Başkanımız Harun Erdenay ve Genel Sekreterimiz Celal Arısan şu anda Ankara'da görüşmelerin son noktasında. Umarım gelecek sezon TKBL'de sponsorları arttırarak kurumsallaşmayı arttıracağız. Aynı zamanda TBL'de de play-offlar Spor Toto isim sponsorluğunda oynanacak. Herkese iyi bir play-off dilerim.

Dinçer Çetintaş'ın ardından takımların başantrenörleri ve oyuncuları kürsüde yer alarak eşleşmeler ve normal sezon hakkında görüşlerini dile getirdiler. Toplantıya katılamayan AGÜ Spor adına başantrenör Ayhan Avcı ve oyuncu Sinem Ataş video yoluyla görüşlerini aktardılar.

GALATASARAY BAŞANTRENÖRÜ EKREM MEMNUN "AMACIMIZ LİGİ YENİDEN ŞAMPİYON BİTİRMEK"

Galatasaray başantrenörü Ekrem Memnun İyi bir normal sezon geçirdik. Oyuncuların performansı açısından da iyiydi. Şimdi sezonun en önemli kısmı başlayacak. Yepyeni bir oyun olacak. Play-offlar farklı geçiyor. Herkes en iyi oyununu oynuyor. Biz de ligin son şampiyonu olarak en konsantre şekilde hazırlıkları yaptık. Amacımız bu ligi yeniden şampiyon bitirmek. Sakatlık yaşamadan, ev sahibi avantajını kullanarak şampiyon olmak istiyoruz şeklinde konuştu.

Galatasaray Odeabank oyuncusu Nevriye Yılmaz Centilmen bir play-off diliyorum. Takımlara başarılar diliyorum. Şampiyon ünvanını korumak istiyoruz dedi.

EDİRNE BELEDİYESİ EDİRNESPOR BAŞANTRENÖRÜ MEHMET CAN ÖZTÜRKEDİRNESPOR'UN BÜTÇELERİ DOĞRULTUSUNDA PLAY-OFF'A YÜKSELMESİNDEN ÇOK MUTLUYUZ"

Edirne Belediyesi Edirnespor başantrenörü Mehmet Can Öztürk Edirnespor'un bütçeleri doğrultusunda play-off'a yükselmesinden çok mutluyuz. Edirneli taraftarlara teşekkür ediyorum. Dar rotasyonla oynuyoruz. Şimdi play-off'ta çok genç bir ekiple oynayacağız. İyi bir şekilde mücadelemizi etmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

Edirne Belediyesi Edirnespor oyuncusu Ayşe Cora Bizim için çok zor bir play-off süreci olacak. Eksik kadroyla mücadele edeceğiz. Elimizden gelen performansı sergileyeceğiz dedi.

AGÜ SPOR BAŞANTRENÖRÜ AYHAN AVCI "HER SEZON DAHA İYİ OLMAK BİZİM PRENSİBİMİZ. PLAY-OFF'TA DA DAHA YUKARISINI İSTİYORUZ"

AGÜ Spor başantrenörü Ayhan Avcı Güzel bir lig yaşadık. Kadın basketbolunun marka değerini çok arttırdık. Böyle bir zorlu ligde ikinci olarak çıktık. Bundan sonra play-off'ta daha iyisini yapmak ve finale çıkmak istiyoruz. TKBL dışındaki hedeflerimizi de yakaladığımızı düşünüyorum. Türk oyuncularımıza da iyi dakikalar verdik bu fırsatı kullandılar. Her sezon daha iyi olmak bizim prensibimiz. Play-off'ta da daha yukarısını istiyoruz. Orduspor dar rotasyona rağmen iyi bir teknik ekiple doğru basketbol oynuyorlar. Kolay bir eşleşme olmayacak ama bizim seviyemizde oynamak isteyen bir takımın kayıp yaşamaması gerekiyor. Konsantrasyonumuz üst seviyede. Final çıkarmak için oynuyoruz. Seyirci desteğinin sürmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AGÜ Spor oyuncusu Sinem Ataş Play-off'ta eşleştiğimiz Orduspor gerçekten iyi bir takım ama finale kadar kayıpsız ilerlemek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz ifadelerini kullandı.

ORDUSPOR BAŞANTRENÖRÜ ALPER DURUR "TAKIM OYUNUNU YANSITARAK HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Orduspor başantrenörü Alper Durur Sakatlık yaşamadan çok zor bir sezonun sonuna geldik. Herkesin düşme potasında olarak gördüğü bir takım olarak play-off'a yükseldik. Bu bizi mutlu etti. Karakter sahibi oyuncular, birbirlerine yardımcı olan staff ve büyük Orduspor taraftarı bizi sezon içerisinde destekledi. Geçen yıl da play-off'a kalmıştık. Basketbol oynarken zevk alan bir takımımız var. Takım oyununu yansıtarak her maçı kazanmak istiyoruz. Abdullah Gül Üniversitesi karşılaşmasını da kazanmayı hedefliyoruz. Rakibimize de başarılar dilerim dedi.

Orduspor oyuncusu Dilek Akıncı Play-off'a kaldığımız için çok mutluyuz. İyi bir performans sergiledik. Takım olarak hepimiz inançlıyız. Tüm takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE BAŞANTRENÖRÜ JACEK WİNNİCKİ "BEŞİKTAŞ İLE ŞANSLARININ EŞİT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçe başantrenörü Jacek Winnicki Fenerbahçe olarak sezonu üçüncü sırada tamamladık. Rakibimiz Beşiktaş ile bu sezon oynadığımız iki maçı da kaybettik. Ancak buna rağmen tarafların şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz dedi.

Fenerbahçe oyuncusu Cansu Köksal şu ifadeleri kullandı Play-off'larda rakibimizle oynayacağımız iki maçı da kazanarak üst tura yükselmek istiyoruz. Beşiktaş'a da başarılar diliyorum."

BEŞİKTAŞ BAŞANTRENÖRÜ ÖMER BUHARALI "SAHA AVANTAJI FENERBAHÇE'DE AMA SEZON İÇİNDEKİ İKİ MAÇI KAZANMAMIZI SAĞLAYAN OYUNU TEKRARLAMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş başantrenörü Ömer Buharalı Sezon içerisinde iki kez yendiğimiz Fenerbahçe ile eşleştik. Sezon başında böyle bir eşleşme olsa kimse bize şans vermezdi ama şu anda insanların aklında şüphe bırakabiliyoruz. Bizim için iyi bir izlenim. Saha avantajı Fenerbahçe'de olacak ama biz de sezon içindeki iki maçı kazanmamızı sağlayan oyunu tekrarlamak istiyoruz şeklinde konuştu.

Beşiktaş oyuncusu Gülşah Akkaya Lig çok çekilmeli geçti. Son ana kadar nihai sıralamalar belli değildi. Fenerbahçe'yi iki kez ligde yendik ama bu sefer şampiyonluk için oynayacaklar. Kalitelerini biliyoruz. İki maç çok keyifli geçmişti. Aynı keyifte bir maç izletmek istiyoruz.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BGD BAŞANTRENÖRÜ FIRAT OKUL "PLAY-OFF'TA İLK TURU GEÇMEK VE İLK DÖRT İÇERİSİNDE YER ALMAK İSTİYORUZ"

İstanbul Üniversitesi BGD başantrenörü Fırat Okul Spor Toto'nun TKBL'nin sponsoru olması çok önemli bir gelişme. Spor Toto ile Türkiye Basketbol Federasyonu'na teşekkür ediyorum. Sezon başında belirlediğimiz hedefler vardı. Bu doğrultuda hem ligde hem de Avrupa'da zorlu maçlar oynadık. Adana ASKİ ile ev sahibi avantajı elde etme adına büyük bir mücadele verdik. Sezonu ilk dört içerisinde tamamladık. Şimdi play-off'ta ilk turu geçmek ve ilk dört içerisinde yer almak istiyoruz.

İstanbul Üniversitesi BGD oyuncusu Özge Yavaş Lige başlarken ilk dört içerisinde olmayı hedefledik. Bu hedefler doğrultusunda mücadelemize devam edeceğiz. Adana ASKİ'ye karşı saha avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz.

ADANA ASKİ BAŞANTRENÖRÜ KAAN ARTUN "ADANA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK VE PLAY-OFFLAR'DA YARI FİNAL İSTİYORUZ"

Adana ASKİ başantrenörü Kaan Artun Play-off'a isim sponsoru gelmesi çok sevindirici bir haber. Sezon başında hedeflerimiz Türkiye Kupası'nda final oynamak ve sezonu ilk beş içinde bitirmekti. İki hedefi de başardığımız için çok mutluyuz. Play-off'un en zor eşleşmesi bence. Arada sadece bir galibiyet var ve maçlarımız çok yakın geçti. Adana'yı en iyi şekilde temsil etmek ve play-offlar'da yarı final istiyoruz.

Adana ASKİ oyuncusu Nilay Kartaltepe Ligi ilk beşte bitirdiğimiz için mutluyuz ama artık gerçek sezon başlıyor. Seriye gerçekten iyi hazırlandık. Tüm takımlara başarılar diliyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tkbl Spor-Toto Play-Offları Basın Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement