TKDK 13. Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

TKDK 13. Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı

Kızıltepe Ticaret Borsası ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Mardin İl Koordinatörlüğü işbirliğiyle 13. çağrı ilanı bilgilendirme toplantısını düzenledi.

19.11.2014 11:05  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Ticaret Borsası ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Mardin İl Koordinatörlüğü işbirliğiyle 13. çağrı ilanı bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde düzenlenen troplantının açılış konuşmasını yapan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, TKDK 13.çağrı ilanı, proje ve hibeler ile ilgili Kızıltepe Ticaret Borsası üyelerine yönelik sunum ve bilgilendirme için TKDK İl Koordinatörlüğüne teşekkür etti.

TKDK İl Koordinatörü Tahsin Aba ise, "TDK'nın sağladığı hibe desteği ile ilgili yapılan toplantı nedeniyle Kızıltepe Ticaret Borsasına teşekkür ederiz. Hibe desteği ile ilgili Kızıltepe Ticaret Borsası üyelerine proje hazırlamaları konusunda bir takım tavsiyelerde bulunduk. Onlar, proje hazırlayacak. Bilinçli olarak doğru danışmanlık desteği ile beraber başvuru sahiplerinin bizzat işin içinde olmalarını istiyoruz" dedi.

13.çağrı ilanı hakkında sunum yapan TKDK Birim Amiri Şeref Aslan da, TKDK'nın sağladığı hibe ve destekler ile ilgili bilgilendirmede bulundu

Toplantıya, Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve borsa üyeleri katıldı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TKDK 13. Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement